Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

Reklāmas raksts: Jauns apvērsums skriešanā - adidas apavu sistēma BOOST™

Sportacentrs

Saka, ka riteni no jauna neizgudrosi, bet tomēr ik gadu kāds inženieris vai izgudrotājs nāk klajā ar kādu jaunu ideju, kas maina mūsu priekšstatus par vienkāršām lietām. Tā šoreiz ir noticis ar skriešanu, jo vācu sporta apģērbu ražotājs adidas ir prezentējis revolucionāru apavu sistēmu BOOST™. Runā, ka skriešana vairs nekad nebūs tāda, kāda tā bija līdz šim.

Kas tad šiem apaviem ir tik īpašs? BOOST™ inovācijas izstrādes pamatā ir revolucionārs amortizācijas materiāls. Inovatīvā procesā, ko izstrādājis pasaules vadošais ķīmijas nozares uzņēmums BASF –, blīvais granulētais materiāls (TPU) burtiski uzsprāgst un pārvēršas tūkstošos mazu enerģijas kapsulu. Unikālā šūnu struktūra ļauj šīm enerģijas kapsulām daudz efektīvāk uzkrāt un atbrīvot enerģiju pie katra soļa. Citiem vārdiem sakot, apavs daudz izteiktāk amortizē triecienu, kas rodas skrienot, tanī pašā laikā palielina atsperīgumu.

„adidas ir apņēmies radīt inovatīvus produktus, kas ļauj sportistiem sasniegt vairāk. Līdz ar BOOST™ mēs esam radījuši apvērsumu amortizācijas jomā, jo šis materiāls nodrošina visaugstāko enerģijas atdevi nozarē,” saka adidas Sporta produkcijas (Sport Perfromance) daļas vadītājs Ēriks Līdtke (Eric Liedtke). „Vārdu sakot, Energy Boost ir nākamie izcilie skriešanas apavi, un tie radīs apvērsumu skriešanas nozarē.”

adidas Inovāciju daļas vadītājs Bernds Vālers (Bernd Wahler) piebilst: „BOOST™ ir revolucionārs materiāls, kas apvieno parasti nesavienojamās, no vienas puses, mīkstas un komfortablas, bet, no otras puses, noturīgas un reaģējošas amortizācijas īpašību priekšrocības, padarot skrējienu neticami ērtu. Tas gandrīz liek apaviem atdzīvoties, un Jūs to sajutīsit uzreiz, tiklīdz uzvilksit apavus. BOOST™ nosaka jaunu standartu ne tikai skriešanas apaviem, bet arī visai nozarei kopumā un visai nākotnē izstrādājamai produkcijai.”

Revolucionāra zoles tehnoloģija nav vienīgais jaunums. Energy Boost virsējā slānī izmantota adidas Techfit tehnoloģija ar augstas izturības elastīgu poliuretānu, kas nodrošina optimālu komfortu un balsta visu pēdu kustības laikā. Šis elastīgais, gaiscaurlaidīgais materiāls ļauj apaviem piegult kājām līdzīgi zeķēm, bet īpaši konstruētās spēcīgās saites, kas aptver apavu virspusi, nodrošina atbalstu un stabilizē pēdu tieši tur, kur tas nepieciešams, kustības laikā.

BOOST™ apavi pie mums Latvijā ir ieradušies īstajā laikā – tieši uz pavasara sākumu. Tad vien apaut kājas un doties jaunā piedzīvojumā. Tiksimies trasēs!

     [+] [-]

, 2013-03-14 16:44, pirms 12 gadiem
Vai kāds Latvijā ir mēģinājis šos atsperīgos apavus?