Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" traumu atstātos sastāva robus centīsies aizlāpīt ar Rondo

Emils Ozerinskis

"Cavaliers" traumu atstātos sastāva robus centīsies aizlāpīt ar Rondo
Ražons Rondo ar bumbu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pārsteidzošākā komanda Klīvlandas "Cavaliers" pēc Rikija Robio piedzīvotas krustenisko saišu traumas vienojusies par darījumu ar Losandželosas "Lakers", iegūstot pieredzējušo Ražonu Rondo.

Kopš Lebrons Džeimss otro reizi pameta Klīvlendas "Cavaliers", Ohaio štata komanda iepriekšējās trīs sezonas bija starp līgas vārgākajām vienībām. Šogad gan "Cavaliers" savu spēli pagriezusi pretējā virzienā. Džeimsa Hārdena darījumā viltīgi tiekot pie centra spēlētāja Džereta Alena, draftā izvēloties Evanu Mobliju un maiņas darījumā iegūstot Rikiju Rubio, Klīvlenda šogad kļuvusi par ļoti skatāmu un uzvaras gūstošu komandu. Ar bilanci 20-15 "Cavaliers" pretendē uz iekļūšanu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Klīvlendai gan robus aizsargu rotācijā iesitušas traumas. Meniska traumas dēļ uz atlikušo sezonas daļu no ierindas izkritis Kolinss Sekstons, bet krustenisko saišu trauma no trases noņēmusi Rikiju Rubio.

Lai neaizlaistu lieliski sākto sezonu renstelē, Klīvlendas "Cavaliers" vienojusies par maiņas darījumu ar Losandželosas "Lakers", kas uz Klīvlendu sūtīs 35 gadus veco Ražonu Rondo. Divkārtējā NBA čempiona loma Losandželosā šosezon bijusi nenozīmīga. 18 spēlēs Rondo vidēji spēlējis 16 minūtes, statistikā tiekot pie 3,1 punkta un 3,7 rezultatīvām piespēlēm.

Maiņas darījums ļauj "Lakers" tikt vaļā no Rondo 2,6 miljonus vērtā līguma, kas ņemot vērā "Lakers" atrašanos nodokļa zonā, izmaksā komandas īpašniekiem krietni lielāku žūksni. Pretējā virzienā no Klīvlendas uz Losandželosu dosies 28 gadus vecais aizsargs Denzels Valentīns, kurš šosezon 22 spēlēs guvis 2,9 punktus un izcīnījis 1,7 atlēkušās bumbas. Tieks sagaidīts, ka "Lakers" izpirks Valentīna līgumu un atbrīvos vietu komandas sastāvā, lai piesaistītu kādu veterānu.

     [+] [-]

, 2021-12-31 18:42, pirms 2 gadiem
Liekas ka tik sa*ista komplektācija un spēlētāju izvēle un piesaiste leikeriem sen nav bijusi. Brīnums būs droša atrašanās pleju zonā. un runas par konf finālu ir kosmosa attālumā

     [+] [-]

, 2021-12-31 19:15, pirms 2 gadiem
Kas ir Rubio? Nezinu tādu uzvārdu.

     [+] [-]

, 2021-12-31 20:10, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Kas ir Rubio? Nezinu tādu uzvārdu.
Robio

  +1 [+] [-]

, 2021-12-31 21:12, pirms 2 gadiem
Pārsteidz šitie jefiņi ja godīgi, galvenais, ka turpina rakstīt un sportacentram tas ir vnk pieņemami

Divas dienas atpakaļ slavenais Sūdaveidz rakstīja par leģendāro Rikiju Ruvio, šodien jau jauns spēlētais iekš Klivlendas Rikijs Robio. Visi tādi "Robotņiki" es skatos. Laikam te jau jāsāk domāt, kādi vēl iespējami varianti neskaitot oriģinālo varianti - Rikijs Rubio.

     [+] [-]

, 2021-12-31 21:19, pirms 2 gadiem
Mans variants ir Burio. Tagad saukšu par Nikiju Burio.