Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: ‘’Celtics’’ un ‘’Raptors’’ pievienojas cīņai par Hārdenu

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

ESPN: ‘’Celtics’’ un ‘’Raptors’’ pievienojas cīņai par Hārdenu
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas ‘’Celtics’’ un Toronto ‘’Raptors’’ ir pievienojušies cīņai par Hjūstonas ‘’Rockets’’ zvaigzni Džeimsu Hārdenu, oficiāli kontaktējoties ar ‘’Rockets’’ klubu, ziņo ESPN basketbola apskatnieks Braiens Vindhorsts.

Kā jau iepriekš ziņots, Hjūstonas ''Rockets'' līderis Džeimss Hārdens aktīvi izpaudis vēlmi pamest klubu kopš neveiksmīga 2019./20. gada NBA sezonas noslēguma. Par prioritārajām komandām, kam vēlētos pievienoties, basketbolists minēja Bruklinas ''Nets'', Maiami ''Heat'', Filadelfijas ''76ers'', Milvoki ''Bucks'', Bostonas ‘’Celtics’’ un Portlendas ‘’Trail Blazers’’. Līdz šim ar ‘’Rockets’’ oficiāli kontaktējušies bija ‘’Nets’’, ‘’76ers’’ un ‘’Heat’’ klubi, taču ESPN ziņo, ka šajām komandām pievienojušās ir arī Bostonas ‘’Celtics’’ un Toronto ‘’Raptors’’. Šīs piecas komandas ir reālistiski pretendenti uz iekļūšanu Austrumu konferences finālā, kas ir Hārdena izvēlētais galamērķis šī brīža situācijā.

Maiami ‘’Heat’’ savu interesi par spēlētāju vairs neturpināšot, kamēr Milvoki ‘’Bucks’’ iespēju veikt maiņas darījumu apdomāja savā lokā, par to informējot arī komandas līderi Janni Adetokunbo. ‘’Bucks’’ tomēr nonāca pie lēmuma sarunas nemaz neiesākt.

Jauno NBA sezonu basketbolists ir iesācis ar ‘’Rockets’’ komandu, bet līdz šim bez izcīnītām uzvarām. Kaut individuālais sniegums pirmajās divās sezonas spēlēs Hārdenam ir bijis ļoti rezultatīvs, pagaidām basketbolists vairāk izceļas ar aktivitātēm ārpus laukuma, konfliktējot ar komandas biedriem, kā arī ‘’Rockets’’ un NBA vadību.

Nākamā spēle ‘’Rockets’’ komandai paredzēta šonakt 02:00 pret Sakramento ‘’Kings’’.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-31 18:20, pirms 3 gadiem
Vislabākais variants Austrumos priekš Hārdena ir Raptors, jo viņiem ir ko iedot pretī uz Rocketiem un iederētos sistēma, kamēr Bostona ir Browns un Tatums, ko iespējams prasīs Rocketi. Eindžam jāattīsta Bostona ar šī brīža sastāvu.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-31 18:40, pirms 3 gadiem
Labāk paturu Tatum/Brown duo neskartu un bonusā vēl Smartu + pickus nekā iegūstu Hārdenu.
Atceroties kā beidzās Kyrie Bostonas sāga negribas vēl vienu tādu pašu tikai ar Hārdenu.
Raptors jau nekā īsti bez Siakama/OG un Freda nav tāda izcili treidojama.
Raptors ir daudz tādi Spurs sistēma čaļi,kas pēc aizmainīšanas var vnk pazust

  +1 [+] [-]

, 2020-12-31 19:00, pirms 3 gadiem
Nu kam vispār to streetballeri vajag, ar viņu uz panākumiem cerēt ir nereāli

     [+] [-]

, 2020-12-31 20:21, pirms 3 gadiem
Bostonā vēl kaut kā iederētos, jo Teitums un Brauns var tikpat labi spēlēt bez bumbas kā ar viņu.
Raptors nu pilnīgi garām, visa komandas spēles filozofija būtu pa reni nolaista. + neticu, ka Hārdens ar beigo degsmi tur kapātu, par cik variantu paņemt titulu nebūtu.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-31 22:31, pirms 3 gadiem
Salagas.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-31 22:34, pirms 3 gadiem
Vajag iet uz briniskigu pilsetu, saubos ka bostona tada ir, jaiet uz portlendu vai arii... nez.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-31 22:36, pirms 3 gadiem
Hjustonā esot neželigs karstums vasarā. Jaiet tur kur ari vasara veesmina. Bet pribcipas negribas eest un piipeet karstumaa tik d
Audz taka ir ari savi plusi. Sveiciens guntim no madonas.

     [+] [-]

, 2021-01-01 01:29, pirms 3 gadiem
jaiet kur vismazaak var s..ist komandas spēli. Embīds ar Hardemu būtu labs duets.

     [+] [-]

, 2021-01-01 01:37, pirms 3 gadiem
Visi baigie eksperti... Cik basketbola komandas esat izveidojuši (team manager spēles neskaitās)? Jums neliekas, ka NBA komandu GM tomēr vairāk sajēdz no sastāva veidošanas, pat tad, ja komanda neuzvar PO? Ja cīnās par to bārdaino čali, tad kaut kāda vīzija viņiem ir, kur viņu likt. Tikai nestāstiet, ka piesaista zvaigzni mārketinga vajadzībām. Gan Bostonai, gan Toronto tādas ir. Un vidējais līdzjūtējs jau arī nav idiots (vai stulbāks par SC ekspertiem), lai ietu uz spēli vai pirktu suvenīrus tikai tam dēļ, ka komandā būs bārdainais.

     [+] [-]

, 2021-01-01 07:20, pirms 3 gadiem
Ricardoc rakstīja: Visi baigie eksperti... Cik basketbola komandas esat izveidojuši (team manager spēles neskaitās)? Jums neliekas, ka NBA komandu GM tomēr vairāk sajēdz no sastāva veidošanas, pat tad, ja komanda neuzvar PO? Ja cīnās par to bārdaino čali, tad kaut kāda vīzija viņiem ir, kur viņu likt. Tikai nestāstiet, ka piesaista zvaigzni mārketinga vajadzībām. Gan Bostonai, gan Toronto tādas ir. Un vidējais līdzjūtējs jau arī nav idiots (vai stulbāks par SC ekspertiem), lai ietu uz spēli vai pirktu suvenīrus tikai tam dēļ, ka komandā būs bārdainais.
Paldies, ka īstais exxxxxperts ieradās ieviest nabagmājā skadrību