Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas Top16 1. kārtas MVP - Dileinijs no "Lokomotiv Kuban"

Andrejs Siliņš

Eirolīgas Top16 1. kārtas MVP - Dileinijs no "Lokomotiv Kuban"
Malkoms Dileinijs
Foto: euroleague.net

Par ULEB Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP Top16 turnīra 1. kārtā nosaukts Krasnodaras "Lokomotiv" amerikāņu aizsargs Malkoms Dileinijs, kurš ar produktīvu sniegumu sekmēja savas komandas uzvaru pār Zagrebas "Cedevita".

"Loko" izbraukumā svinēja pārliecinošu uzvaru ar 89:75, un 26 gadus vecais Dileinijs sasniedza labākos karjeras rādītājus Eirolīgā gūtajos punktos un efektivitātes reitingā. Dileinijs, kurš Eirolīgā atgriezies pēc vienas sezonas pārtraukuma, mačā Zagrebā laukumā bija nepilnas 36 minūtes, guva 31 punktu (2p. 6/6, 3p. 5/9, s.m. 4/5), atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izprovocēja septiņas piezīmes, pieļāva tikai vienu kļūdu un saņēma vienu piezīmi, bet efektivitātes reitings sasniedza +41.

Dileinijs jau otro reizi šosezon saņēmis nedēļas MVP balvu Eirolīgā. 191 centimetru garais aizsargs Krasnodaras klubam pievienojās pirms pagājušās sezonas, bet pirms tam Eirolīgā debitēja ar Minhenes "Bayern", ar ko arī kļuva par Bundeslīgas čempionu, sezonas un arī finālsērijas MVP. Pirms tam Dileinijs izcīnīja Ukrainas superlīgas titulu un MVP atzinību ar Kijevas "Budivelnik", bet 2012. gadā profesionāļa karjeras debijas sezonu noslēdza ar Francijas čempiontitulu "Elan Chalon" sastāvā.

Belgradas "Crvena Zvezda" vāciešu centrs Maiks Cirbess pirmajā Top16 kārtā savāca visvairāk atlēkušo bumbu - 12, pie tam septiņas no tām uzbrukumā. Visvairāk piespēļu "Zvezda" serbu aizsargam Stefanam Jovičam (11), bet visvairāk bloķēto metienu Vitorijas "Laboral Kutxa" ungāru uzbrucēja Adama Hangas kontā - četri, kas ir arī jauns "Spurs" draftētā ungāra karjeras rekords.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja