Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Coyotes'' sagrauj ''Blackhawks'', ''Ducks'' izrauj uzvaru mazākumā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Coyotes'' sagrauj ''Blackhawks'', ''Ducks'' izrauj uzvaru mazākumā
Meisons Maktavišs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī Arizonas ''Coyotes'' sagrāva Čikāgas ''Blackhawks'', bet Anaheimas ''Ducks'' izrāva uzvaru 12 sekundes pirms pamatlaika beigām, spēlēdama mazākumā. Piekto panākumu pēc kārtas svinēja Ņujorkas ''Rangers''.

• Arizonas ''Coyotes'' ielaida pirmā, taču guva astoņus bezatbildes vārtus un savā laukumā sagrāva Čikāgas ''Blackhawks'' ar 8:1.

• Ar hat-trick uzvarētājiem izcēlās Maikls Karkone, pievienojot arī rezultatīvu piespēli. Divi vārti un divas piespēles ceturtās maiņas uzbrucējam Džekam Makbeinam.

• ''Coyotes'' vārtu vīrs Konors Ingrems tika galā ar 29 no 30 ''Blackhawks'' hokejistu metieniem.

• Piekto panākumu pēc kārtas svinēja Ņujorkas ''Rangers'', kas izbraukumā atspēlējās un pagarinājumā pieveica Vinipegas ''Jets'' – 3:2. Visos trīs vārtu guvumos piedalījās Artemijs Panarins, iekrādams 1+2.

• ''Rangers'' ar 14 punktiem deviņās spēlēs ir Austrumu konferences vicelīdere, iepaliekot vienīgi no Bostonas ''Bruins''.

• NHL čempione Lasvegasas ''Golden Knights'' pēcspēles metienu sērijā mājās svinēja uzvaru pār Monreālas ''Canadiens'' ar 3:2. Pagarinājumā Džeks Aikels nerealizēja bullīti, bet pēcspēles metienu sērijā uzvaru laukuma saimniekiem atnesa Šī Teodors.

• Detroitas ''Red Wings'' izbraukumā UBS arēnā Ņujorkā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā tika pie uzvaras pār vietējo ''Islanders'' – 4:3. Vācietis Morics Zaiders uzvarētāju rindās iekrāja divas piespēles, bet Lukass Reimonds, Džeiks Volmens un Džeitī Kompers sakrāja 1+1.

• 12 sekundes līdz pamatlaika beigām uzvaru izrāva Anaheimas ''Ducks'', kas izbraukumā pieveica Pitsburgas ''Penguins'' ar 4:3. Meisons Maktavišs bija uzvaras vārtu autors, to paveicot mazākumā. Visā mačā viņam trīs punkti (2+1).

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Panthers3:2 PFlyers – Hurricanes2:3
Penguins – Ducks3:4Lightning – Kraken3:4 P
Islanders – Red Wings3:4 PJets – Rangers2:3 P
Stars – Blue Jackets5:3Coyotes – Blackhawks8:1
Golden Knights – Canadiens3:2 PM