Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Viens no "Mogo" līderiem Straupe pieteikts "Prizma/IHS" sastāvā

Rolands Eliņš

Viens no "Mogo" līderiem Straupe pieteikts "Prizma/IHS" sastāvā
Jānis Straupe un Renārs Krastenbergs. Foto: Optibet hokeja līga

"Optibet" hokeja Virslīgas mājaslapā papildināti komandu pieteikumi gaidāmajai sezonai. No Polijas "Liepājā" atgriezies Magnuss Jākobsons, bet Jānis Straupe pieteikts "Prizma" sastāvā.

"Prizma/IHS" pieteikumā šobrīd iekļauti 22 spēlētāji, no kuriem lielākā daļa bija komandā arī iepriekšējā sezonā. "Prizmai" pievienojušies trīs spēlētāji, kuri iepriekšējā sezonā bija citās Latvijas komandās – Rūdolfs Spilva no HK "Rīga" un Edgars Kurmis un Jānis Straupe no "Mogo".

32 gadus vecais uzbrucējs Straupe Virslīgā spēlē kopš 2014. gada un ilgāku laiku bija viens no "Kurbada" vadošajiem spēlētājiem. Pēc "Kurbada" aiziešanas no Latvijas čempionāta Straupe, kurš ir arī LHF sporta menedžeris, pievienojās "Mogo", kuras rindās aizvadītajā sezonā 35 spēlēs sakrāja 25 punktus, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

"Prizmas" sastāvā iepriekšējā sezonā vairāk par 25 punktiem sakrāja tikai Kristaps Riekstiņš, kamēr Armandam Bērziņam bija 23 punkti. Viņi abi iekļauti arī šīs sezonas pieteikumā.

Savukārt "Liepāja" pieteikumu papildinājusi ar aizsargiem Renāru Kamergrauzi un Vjačeslavu Minajevu, kuri bija komandā arī iepriekšējā sezonā, un aizsargu Magnusu Jākobsonu. 23 gadus vecais Jākobsons iepriekš divas sezonas spēlēja ārzemēs – Zviedrijas otrajā divīzijā (pēc spēka trešā līga) un Polijā. Iepriekšējā sezonā "Zaglebie" komandā Polijā viņam 23 spēlēs 0+4.

Tikmēr "Mogo" pieteikumā iekļauts Latvijas U18 izlases vārtsargs Linards Lipskis, kurš iepriekš pārstāvēja HS "Rīga" vienību.

Šodien paredzēta līgas preses konference, kurā solīta visu septiņu komandu galveno treneru un komandu hokejistu dalība, kā arī piedalīsies LHF vadība. Turnīra pirmā spēle paredzēta ceturtajā septembrī ar maču starp "Olimp/Venta 2002" un "Zemgale/LLU", bet pārējās komandas pirmo spēli aizvadīs astotajā septembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.optibethokejaliga.com/k...

     [+] [-]

, 2021-08-31 10:25, pirms 3 gadiem
Vēl tikai tiesnešu vadītājam kaut kur jāiet spēlēt un vispār būs ļoti objektīva LHF vadība

     [+] [-]

, 2021-08-31 14:49, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Vēl tikai tiesnešu vadītājam kaut kur jāiet spēlēt un vispār būs ļoti objektīva LHF vadība
Tad, ko, čalim nekur nespēlēt tikai tāpēc, ka ikdienas darbs tāds?

Drīzāk būtu jāpriecājas, ka pieredzējuši un meistarīgi spēlētāji turpina spēlēt vietējā čempionātā. Cerams, ka Prizma tādējādi kļūs mazliet konkurētspējīgāka.

     [+] [-]

, 2021-09-01 09:21, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Vēl tikai tiesnešu vadītājam kaut kur jāiet spēlēt un vispār būs ļoti objektīva LHF vadība
Kā Straupes spēlēšana ietekmē čempionäta norisi???

Bet vispār dīvaini, ka nepalika Mogo, tomēr divas sezonas tur nospēlēja, bija viens no līderiem un noteikti ne dēł naudas aizgāja prom. Vai tik nav varenais želuboka pirksts te nostrādājis?