Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pirmais pretinieks "Spartak" pagarina līgumu ar uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" pirmais pretinieks "Spartak" pagarina līgumu ar uzbrucēju
Anatolijs Ņikoncevs. Foto: spartak.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak", kas būs Rīgas "Dinamo" pirmais pretinieks jaunajā sezonā, pagarinājis līgumu ar 29 gadus veco uzbrucēju Anatoliju Ņikoncevu.

Ņikoncevam jau bija spēkā līgums līdz gaidāmās sezonas beigām, bet papildus noslēgta jauna vienošanās, kas paredz, ka uzbrucējs "Spartak" rindās spēlēs vismaz līdz 2021. gada 30. aprīlim. Sezona, kas sāksies 2. septembrī ar izbraukuma spēli pie Rīgas "Dinamo", Ņikoncevam būs septītā Maskavā, un "Spartak" rindās viņš aizvadījis 245 spēles.

Pagājušajā sezonā uzbrucējs piedalījās 52 mačos, izceļoties ar 17 vārtu guvumiem, kas bija otrais labākais rādītājs komandā – tikai par vienu precīzu metienu vairāk bija "Spartak" rezultatīvākajam spēlētājam Aleksandram Hohlačovam. Trešais ar 13 vārtiem bija Kaspars Daugaviņš, bet Mārtiņš Karsums guva deviņus vārtus.

KHL ietvaros Ņikoncevs spēlējis arī Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Čerepovecas "Severstal" rindās. Pagājusī sezona ar 23 punktiem viņam bija rezultatīvākā karjerā.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/kontrakt-an...