Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: Ozoliņš: "Negribējām un negaidījām tādus pavērsienus mūsu spēlē"

Andris Liepa
Andris Liepa
Aizvadot sezonas pirmo spēli savā laukumā, zaudējumu piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas ar 1:3 atzina Maskavas "Spartak" pārākumu. Visi vārti tika iemesti noslēdzošajā trešdaļā. Piedāvājam uzbrucēja Oskara Batņas un galvenā trenera Sanda Ozoliņa domas pēc neveiksmes.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-01 01:18, pirms 7 gadiem
Hmb Birrojs rakstīja: Jauns piedāvājums - jaunas iespējas. Vajag naudu, bet ir parādi? Nav oficiāla darba? Pie mums Tu vari saņemt līdz pat 400 eiro bez pārbaudēm.

Birojs garantē Ekspertu kvalitātes kredītu!

---> swedcredit.ga <---
Tak aizveries vienreiz, nevar šito spamu ban?

  +2 [+] [-]

, 2017-09-01 09:24, pirms 7 gadiem
Principā ir tā - ir viena maiņa, kas veido rezultātu, kā tik viņiem kaut kas nesanāk, tad arī attiecīgs rezultāts.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-01 09:59, pirms 7 gadiem
Mēs negribējām, lai Ozo sapinas ar čekistiem. Nu, un? Komanda ar sliktu auru nekad neko nevinnēs. Priekā!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-01 10:45, pirms 7 gadiem
Es saprotu, ka cilvēki to negrib redzēt un saskatīt, jo Ozo ir leģenda, izcils sportists, nenoliedzu ne drusku viņa lieliskos panākumus un devumu Latvijas sportam, taču teikšu vienu - viņš ir tups. Vienkāršs kā zābaks. Nav viņš treneris. Vēl tupāks par Sējēju. Un jūs zināt, ka par Sējēju gandrīz nav tupāku cilvēku. Principā, tas ir lāsts Dinamo: no visiem mūsu hokejistiem, starp kuriem ir milzums daudz inteliģentu personību, Dinamo priekšgalā ir tieši tās divas āmurgalvas, kurām būtu jāstāv tālāk no trenēšanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja