Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pērnās sezonas Virslīgas rezultatīvākais futbolists Lemajičs oficiāli pārgājis uz RFS

Ints Megnis
Ints Megnis

Pērnās sezonas Virslīgas rezultatīvākais futbolists Lemajičs oficiāli pārgājis uz RFS
Darko Lemajičs. Foto: Zigismunds Zālmanis

"Optibet" futbola Virslīgas pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Darko Lemajičs no valsts čempiones "Riga" piektdien oficiāli pārgājis uz tās sīvāko konkurenti RFS. Sestdien abas vienības tiksies savā starpā, tomēr Lemajičs šajā mačā vēl nedrīkstēs piedalīties.

Lemajičs karjeras sākumā ilgstoši spēlēja dzimtenē - nedaudz uzspēlēja Serbijas Superlīgā, bet vairāk šīs valsts otrajā līgā. Debiju ārzemēs viņš piedzīvoja 2017. gada vasarā, kad pievienojās "Riga" komandai. Īpaši veiksmīga serbam izdevās iepriekšēja sezona, kad "Riga" serbs ne tikai kļuva par Latvijas čempionu, bet ar 15 precīziem sitieniem ieņēma pirmo vietu starp Virslīgas labākajiem vārtu guvējiem. Viņš laukumā devās 24 spēlēs (pamatsastāvā 21), snaipera titulu izraujot pēdējā kārtā, kad neizšķirošā mačā (4:4) nokārtoja hat-trick pret "Spartaku".

Arī šo sezonu Lemajičs sāka salīdzinoši rezultatīvi - 10 spēlēs (pamatsastāvā astoņās) guva piecus vārtus, tomēr pēdējās divās spēlēs vairs nedevās laukumā, jau iepriekš Sportacentrs.com ziņojot, ka serba kontrakts noslēgsies 15. jūnijā un pēc tam viņš pāries uz RFS.

Kā sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs, tā kā Virslīgas transfēru logs atveras 19. jūnijā, visi vienības jaunie spēlētāji, ieskaitot Lemajiču, būs pieejami pēc šī datuma. Līdz ar to Lemajičs RFS kreklā varēs debitēt 25. jūnijā, kad Rīgas komanda 36 kārtu turnīrā 19. kārtas ietvaros "Arkādijā" uzņems "Liepāju".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-05-31 13:46, pirms 5 gadiem
Kas notiek, ja viņš ir fantasy komandā kā Riga FC pārstāvis? Es viņu zaudēju vai viņš arī fantasy komandā nomaina savu Riga FC uz RFS?

  +1 [+] [-]

, 2019-05-31 14:03, pirms 5 gadiem
Hokejistsss rakstīja: Kas notiek, ja viņš ir fantasy komandā kā Riga FC pārstāvis? Es viņu zaudēju vai viņš arī fantasy komandā nomaina savu Riga FC uz RFS?
Ko jums darīt, ja divu Virslīgas klubu futbolistu transfēra vienošanās rezultātā jūsu komandā ir vairāk nekā 3 futbolisti no viena kluba?

Jūs varat turpināt spēlēt ar 4 (vai vairāk) futbolistiem no viena kluba. Viņi turpinās gūt punktus, un jūs varēsiet veikt spēlētāju maiņas.

Ja jūs vēlaties veikt spēlētāju transfērus, kad jūsu Fantasy Optibet Virslīgas komandā ir 4 un vairāk futbolisti no viena kluba, jums vispirms būs jāatbrīvojas no šiem futbolistiem, lai izpildītu noteikumus (ne vairāk kā 3 futbolisti no viena kluba)