Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam noraidījums un lielākais spēles laiks komandā neveiksmē Minskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daugaviņam noraidījums un lielākais spēles laiks komandā neveiksmē Minskā
Kaspars Daugaviņš (Nr. 16) Minskas "Dinamo" vārtu priekšā. Foto: hcdinamo.by

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sāpīgu zaudējumu vīņā par izslēgšanas spēlēm piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Podoļskas "Vityaz", kas izbraukumā ar 4:5 piekāpās Minskas "Dinamo" vienības priekšā.

KHL devītais rezultatīvākais hokejists šovakar laukumā pavadīja 22 minūtes un piecas sekundes (lielākais spēles laiks "Vityaz" klubā), nopelnot divu minūšu sodu un esot pārāks piecos no 12 (41,67%) iemetienu. Astotajā un devītajā pozīcijā Rietumu konferencē esošajām "Vityaz" un Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak" ir pa 52 punktiem 51 spēlē, taču "play-off" zonā atrodas "Vityaz". Minskieši, kuru labā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Frensiss Parē, Romāns Gorbunovs un Šeins Prinss, 51 spēlē nopelnījusi 59 punktus, kas Rietumos ļauj ieņemt sesto vietu un spert platu soli pretim izslēgšanas spēlēm.

Citā spēlē Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" panākumu ar 4:2 pār Jaroslavļas "Lokomotiv" ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Iļja Kovaļčuks un Deniss Zernovs. Savukārt ar 37 jaroslavļiešu metieniem galā tika Igors Bobkovs. "Avangard" ar 52 spēlēs izcīnītu 71 punktu nostiprinājās Austrumu konferences otrajā pozīcijā, bet "Lokomotiv", kam pārtrūka četru uzvaru sērija, ar identisku statistiku ieņem trešo vietu Rietumos.

Visbeidzot jāatzīmē, ka reālas izredzes cīņā par "play-off" šodien pazaudēja Novosibirskas "Sibir", kas par spīti veiktiem 40 metieniem ar 1:3 izbraukumā atzina Habarovskas "Amur" pārākumu. Teicamu sniegumu "Amur" cietoksnī parādīja Jevgeņijs Aļikins.

KHL 31. janvārī

SpēleRezutāts
Amur – Sibir3:1
Avangard – Lokomotiv4:2
Neftekhimik – Sochi1:4
Dinamo Mn – Vityaz5:4

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2021-02-01 05:39, pirms 3 gadiem
Nu te autors arī kā gopņīiks! No virsraksta varētu padomāt ka noraidīts uz neatgriešanos!