Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertānam seši punkti un tehniskā piezīme "Wizards" uzvarā

Rolands Eliņš

Bertānam seši punkti un tehniskā piezīme "Wizards" uzvarā
Dāvis Bertāns spēlē pret "Hornets". Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Vašintonas „Wizards” ar 121:117 pārspēja „Hornets”, pārtraucot savu neveiksmīgo spēļu sēriju. Dāvis Bertāns guva sešus punktus, bet Anžejs Pasečņiks šoreiz laukumā nedevās.

Dāvis Bertāns nospēlēja 28 minūtes, kurās sakrāja sešus punktus (1p. 3/3, 2p. 0/2, 3p. 1/6). Viņam arī četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viena pārtvert bumba. Dāvim arī četras piezīmes un divas kļūdas.

Bertānam šī bija mazrezultatīvākā spēle kopš novembra izskaņas un otra mazrezultatīvākā spēle sezonā kopumā (novembra vidū pret Klīvlendu viņam pieci punkti). Šī arī bija pirmā spēle janvārī, kurā Bertāns netika pie vismaz diviem trāpītiem tālmetieniem, tiesa, viņa pārstāvētā komanda parādīja savu labāko sniegumu aizsardzībā piecu iepriekšējo spēļu periodā un tika pie sezonas 15. uzvaras.

Bertānam spēles pirmā puse neizdevās veiksmīga. Viņš netrāpīja vairākus metienus, un arī aizsardzībā neveicās ideāli. „Wizards” pēc tam, kad iepriekšējā spēlē pirmajā puslaikā ielaida gandrīz 90 punktus, šoreiz nospēlēja labāk un pirmajā puslaikā piekāpās ar tikai 55:60. „Wizards” līderis Bredlijs Bīls pirmajā puslaikā izcēlās ar 25 punktiem.

Trešajā ceturtdaļā Bertānam bija vēl vairākas neveiksmīgas epizodes, un pēc tam viņš strīdīgā situācijā saņēma ceturto piezīmi. Latviešu uzbrucējs uz to reaģēja ļoti dusmīgi un trieca bumbu pret grozu, tai augstu atsitoties gaisā. Par to viņš tika sodīts ar tehnisko piezīmi. Tā viņam ir ceturtā šosezon un astotā NBA karjerā.

Kad Bertāns atgriezās laukumā, „Wizards” bija ieguvusi jau lielāku pārsvaru, un Bertāns palīdzēja vadību nostiprināt, iemetot tālmetienu. Pēc tam viņš trāpīja visus trīs savus soda metienus, un „Wizards” mača izskaņā varēja atļauties spēlēt ar līderiem rezervē, tāpat uzvarot ar 121:107.

Bīls „Wizards” sastāvā guva 34 punktus, kā arī nebija tālu no „triple-double” – viņam deviņas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles. 21 punktu tikmēr pievienoja Tomass Braients , bet 18 punkti Aizejam Tomasam. „Hornets” sastāvā 23 punkti Mailzam Bridžam, bet Terijs Rozīrs iemeta 21 punktu. „Hornets” trāpīja tikai deviņus tālmetienus no 30.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

Slēpts komentārs: Alpaville

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 06:13, pirms 4 gadiem
Vispār jau 16 uzvara nevis 15!

  +5 [+] [-]

, 2020-01-31 08:19, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Iepriekšējā naktī bija kauns par Porziņģi, tagad vēl lielāks kauns par. Bertānu! Latvieši jūs tiešām esat lūzeri?
jā, petak, nokaunies, ka esi mātei no pēcpuses izkritis par latvieti

  +4 [+] [-]

, 2020-01-31 08:42, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Iepriekšējā naktī bija kauns par Porziņģi, tagad vēl lielāks kauns par. Bertānu! Latvieši jūs tiešām esat lūzeri?
Ar tevi, kā Latvijas lepnumu, sacensties, diemžēl, nevar neviens. Tikai tavs piemērs, tava spilgtā personība var glābt lūzerīgo latvju tautu!

     [+] [-]

, 2020-01-31 09:22, pirms 4 gadiem
Kaut kā pēdējā laikā sporta ziņās priecē tikai renes pārstāvji...

     [+] [-]

, 2020-01-31 09:38, pirms 4 gadiem
rodgerz rakstīja: Kaut kā pēdējā laikā sporta ziņās priecē tikai renes pārstāvji...
Nemelo. Kā ar tenisa jauno talantu?

     [+] [-]

, 2020-01-31 09:48, pirms 4 gadiem
Dāvis nospēlēja s.dīgi. Pirmo un vienīgo trīni iemeta 4/4 sākumā, kad bija aizplivinājis garām jau 4 trīņus. pēc tam viņam uzsita sodu, Dāvis iemeta 3 sodus, tad drīz aizmeta garām vēl trīni un viņu noņēma. Spēle negāja, tāpēc arī sapsihojās.
Skatīties tādas mokas bija grūti, pārslēdzos uz Atl-Phil. Mazais Jangs tur rādīja brīnumus - 1.ceturtdaļā bija 14 punkti un 10 (!) asisisti, beigās 39 punkti un 18 asisti. Smagnējā Phil neko nevarēja likt pretī un negaidīti zaudēja.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-31 09:49, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Iepriekšējā naktī bija kauns par Porziņģi, tagad vēl lielāks kauns par. Bertānu! Latvieši jūs tiešām esat lūzeri?
Un ko Tu esi sasniedzis, lai vinus sauktu par luzeriem? pats sev pecpusi noslaucit?

     [+] [-]

, 2020-01-31 10:27, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Dāvis nospēlēja s.dīgi. Pirmo un vienīgo trīni iemeta 4/4 sākumā, kad bija aizplivinājis garām jau 4 trīņus. pēc tam viņam uzsita sodu, Dāvis iemeta 3 sodus, tad drīz aizmeta garām vēl trīni un viņu noņēma. Spēle negāja, tāpēc arī sapsihojās.
Skatīties tādas mokas bija grūti, pārslēdzos uz Atl-Phil. Mazais Jangs tur rādīja brīnumus - 1.ceturtdaļā bija 14 punkti un 10 (!) asisisti, beigās 39 punkti un 18 asisti. Smagnējā Phil neko nevarēja likt pretī un negaidīti zaudēja.
Jā, varēja labāk, bet komentatori tāpat pieminēja, ka labi ka Bertāns ir laukumā - pretinieku komanda zina, ka viņš VAR iemest, tāpēc viņu vienmēr uz truļa nāk kāds segt un ja sāk driblu, tad bieži sedz divatā, un tas baigi atbrīvo laukumu pārējiem, var izspēlēt brīvajam.

     [+] [-]

, 2020-01-31 10:38, pirms 4 gadiem
Cipanz rakstīja: Jā, varēja labāk, bet komentatori tāpat pieminēja, ka labi ka Bertāns ir laukumā - pretinieku komanda zina, ka viņš VAR iemest, tāpēc viņu vienmēr uz truļa nāk kāds segt un ja sāk driblu, tad bieži sedz divatā, un tas baigi atbrīvo laukumu pārējiem, var izspēlēt brīvajam.
Tas gan, un komanda arī uzvarēja. Bet krīt acīs, ka Wizards neredz speciālas kombinācijas, lai izveidotu Dāvim brīvu metienu, tas vairumā ir tikai gadījums. Ja domā par Dāvja palikšanu un tēmē uz PO - bez tā nevarēs iztikt.

     [+] [-]

, 2020-01-31 16:05, pirms 4 gadiem
NBA sezona ir gara, bez ekstra farmācijas ir ļoti grūti spēlēt vienmērīgi augstā līmenī. Dāvim vienkārši benzīns sāk beigties.

     [+] [-]

, 2020-01-31 16:26, pirms 4 gadiem
M rakstīja: NBA sezona ir gara, bez ekstra farmācijas ir ļoti grūti spēlēt vienmērīgi augstā līmenī. Dāvim vienkārši benzīns sāk beigties.
Diez vai. Izskatījās fiziski labs, gāja caurgājienos, vilka uz sevi pretiniekus. Nezināmais tikai ap kreiso roku, kur medicīnisko banku pēdas. Vienkārši nekrita. Salīdzinot ar KP - svaigs kā gurķītis.