Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ulbrokai/FS Masters" un "Pārgaujai" iespēja uzlabot pozīciju

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ulbrokai/FS Masters" un "Pārgaujai" iespēja uzlabot pozīciju
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks tikai viena spēle - pie "Ulbrokas/FS Masters" viesosies Stalbes "Pārgauja". Mača uzvarētāji uzlabos savu situāciju turnīra tabulā - ulbrokiešiem tā būs iespēja atgūt vicelīderes godu, bet stalbiešiem - panākt Liepājas "Kuršus", kuri ieņem 8.vietu. Viena cīņa notiks arī ELVI līgā sievietēm - nūjas krustos abas galvaspilsētas komandas - "Rīgas Lauvas" un FK "NND".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – SK "Pārgauja" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (5.) 20 spēlēs tikusi pie 39 punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem ir jau sešas uzvaras pēc kārtas, tostarp gan pār čempioni "Lekringu" un vicečempioni "Mogo-RTU/Rockets", gan arī par šī čempionāta līderi "Lielvārdi". Pēdējais panākums tika svinēts viesos pār "Ķekavas Bulldogs" - 14:3. Rezultatīvākais komandā un ceturtais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 49 (28+21) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.49% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā. Ulbrokas un Stalbes komandu pirmā apļa spēlē tika uzstādīts šīs sezonas ezultativitātes rekords - pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (14:14), bet papildlaikā uzvaru ar 15:14 svinēja "Ulbroka/FS Masters".
Stalbes SK "Pārgauja" (10.) 20 spēles tikusi pie 19 punktiem. Iepriekšējā mačā stalbieši savā laukumā uzņēma "Valmieru/ViA", kam piekāpās ar 9:14. Rezultatīvākais Stalbes komandā un desmitais labākais visā līgā ar 42 (22+20) punktiem ir Olafs Zvīnis. SK "Pārgauja" ir starp tām trijām komandām (vēl arī FK "Kurši" un "Talsi/Krauzers"), kuras turpina cīņu par pēdējo brīvo vietu izslēgšanas spēļu turnīrā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – LiepU (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) nospēlējusi 15 spēles, tiekot pie 17 punktiem. Iepriekšējā mačā lauvas Kocēnos ar 6:7 atzina čempiones "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākā Rīgas komandā ar 23 (11+12) punktiem ir Liene Krauja, 21 (12+9) punkts ir Lindai Dadajevai. Abas galvaspilsētas komandas šosezon tikušās divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm - 2:5 un 3:0.
Rīgas FK "NND" (3.) čempionātā aizvadījusi 15 spēles, tiekot pie 23 punktiem. Pagājušajā spēlē "Nost No Dīvāna" savā laukumā ar 7:3 uzvarēja LiepU florbolistes. Rezultatīvākā "NND" rindās ar 25 (20+5) punktiem ir Ieva Priede, Karīnai Saidovai 17 (3+14) punktu. Rīgas komandas vārtsardze Liāna Aldiņa ar 92.86% atvairītu metienu ir labākā visā līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...