Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morants ar karjeras trešo vismaz 40 punktu spēli palīdz ''Grizzlies'' uzvarēt ''Lakers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morants ar karjeras trešo vismaz 40 punktu spēli palīdz ''Grizzlies'' uzvarēt ''Lakers''
Lebrons Džeimss un Dža Morants. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Memfisas ''Grizzlies'', kas, pateicoties Dža Moranta 41 punktam, desmit atlēkušajām bumbām un sešiem trāpītiem tālmetieniem, ar 104:99 apspēlēja Losandželosas ''Lakers''.

• Sesto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs piedzīvoja Losandželosas "Lakers", kas izbraukumā ar 99:104 piekāpās Memfisas "Grizzlies", kurai tā bija jau trešā uzvara pēc kārtas. Ar septiņiem panākumiem pēdējo desmit spēļu nogrieznī Memfisa pacēlusies uz ceturto vietu Rietumu konferencē.

• Dža Morants uzvarētājiem izcēlās ar 41 punktu, desmit atlēkušajām bumbām un karjeras rekordu trāpītajos tālmetienos – "Grizzlies" līderis realizēja sešus. Spilgts sniegums arī Losandželosas "Lakers" līderim Lebronam Džeimsam – 37 punkti, 13 atlēkušās bumbas, septiņas piespēles un astoņi trāpīti trejači.

• Spēle iegāja kā trešā vēsturē, kur katrā no komandām kāds no spēlētājiem gūst vismaz 35 punktus, izcīna vismaz desmit atlēkušās bumbas un trāpa vismaz sešus tālmetienus. Pie tam, Morantam šī bija trešā karjeras spēle, kurā basketbolists gūst vismaz 40 punktus.

• Līdz ceturtajai ceturtdaļā vadībā atradās ‘’Lakers’’, taču noslēdzošajās 12 minūtēs, uzvarot ar desmit punktu pārsvaru (26:16), uzvaru izrāva mājiniece ‘’Grizzlies’’. No soda laukuma Memfisa guva par desmit punktiem vairāk (46:36), kā arī bija agresīvāka, jo izpildīja par 21 soda metienu vairāk kā ‘’Lakers’’ (29 pret 8).

• Karjeras spēli Ņujorkas ‘’Knicks’’ sastāvā aizvadīja Alekss Bērks, kas atkārtoja rezultativitātes rekordu (34 punkti) komandas uzvarā ar 94:85 pret Austrumu konferences vienu no vājākajām komandām Detroitas ‘’Pistons’’.

• Detroita piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, kamēr Ņujorka izcīnīja trešo panākumu tikpat spēlēs.

• Bērks 19 no 34 gūtajiem punktiem sameta ceturtajā ceturtdaļā, kurā Ņujorka arī nodrošināja panākumu. Ja trešās ceturtdaļas laikā laukumā pārāki bija Detroitas basketbolisti, tad noslēdzošajā iniciatīvu atguva Tima Tibodo vadītie spēlētāji.

• Lielākā atšķirība starp komandām bija vērojama rezervistu gūtajos punktos – ‘’Knicks’’, pateicoties Bērkam, rezervisti iemeta 65 punktus, kamēr ‘’Pistons’’ tikai septiņus.

NBA spēles, 30. decembris

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Pistons-Knicks85:94Pacers-Hornets108:116
Celtics-Clippers82:91Bulls-Hawks131:117
Grizzlies-Lakers104:99Spurs-Heatpārcelta
Suns-Thunder115:97Trail Blazers-Jazz105:120
Kings-Mavericks95:94

     [+] [-]

, 2021-12-30 10:33, pirms 2 gadiem
Šī Bostonas komanda varētu būt nebaudāmākā basketbola komanda līgā.
Browns 13/36!!! ar 0 piespēlēm.
Browns kādreiz bija čalis kurš to vien darīja kā spēlēja uz citiem.Tagad ir reāla Teituma kopija.Abi kļuvuši par super ISO spēlētājiem.No double teamiem vispār negrib mest bumbas ārā.Turpina žarīt pāri rokām.

Knicks-Pistons box score kaut kas unikāls.Staring 5 visme -30 principā un beņķiem +30

     [+] [-]

, 2021-12-30 12:33, pirms 2 gadiem
Bostonieti, sekojot tavām sentencēm. Redzu, ka tu skaties un interesējies nopietni. Un, ja nu reiz esi karsējs BC, tad kāpēc lai nepateiktu - visu laiku labākais špīleris ir Larijs Bērds? Es visus tā laika labākos liktu viennozīmības zīmē. Karims, Maģiskais, Larijs. Drusciņ vēlāk parādījās Džordāns, un vēl vēlāk - Kobe.
Tā kā spēlēja Bērds, to nav iespējams atkārtot. It kā "'ņebrosko", bet tajā pašā laikā efektivitāte un spēja veikt izšķirošos metienus - fantastiska. Cik smalka spēles izjūta un nianses!
https://youtu.be/Uz-Dy89W4HM

     [+] [-]

, 2021-12-30 13:05, pirms 2 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Bostonieti, sekojot tavām sentencēm. Redzu, ka tu skaties un interesējies nopietni. Un, ja nu reiz esi karsējs BC, tad kāpēc lai nepateiktu - visu laiku labākais špīleris ir Larijs Bērds? Es visus tā laika labākos liktu viennozīmības zīmē. Karims, Maģiskais, Larijs. Drusciņ vēlāk parādījās Džordāns, un vēl vēlāk - Kobe.
Tā kā spēlēja Bērds, to nav iespējams atkārtot. It kā "'ņebrosko", bet tajā pašā laikā efektivitāte un spēja veikt izšķirošos metienus - fantastiska. Cik smalka spēles izjūta un nianses!
https://youtu.be/Uz-Dy89W4HM
Pilnīgi piekrītu - Putns ir kaza un tur pat nevajadzētu nevienam būt šaubu!!