Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tortorella izgāž dusmas, tiesnešus vainojot zaudējumā un Korpisalo traumā

Agris Suveizda

Tortorella izgāž dusmas, tiesnešus vainojot zaudējumā un Korpisalo traumā
Džons Tortorella. Foto: Zumapress.com

Kolumbusas "Blue Jackets" desmitajā spēlē pēc kārtas ieguva vismaz punktu, taču prieka pēc mača bija maz. Kolumbusa trešajā trešdaļā izsēja divu vārtu pārsvaru un bullīšos piekāpās Čikāgas "Blackhawks" (2:3), pēc piecu uzvaru sērijas piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Izšķirošo pēcspēles metienu ielaida Elvis Merzļikins, kurš nomainīja bullīšu laikā savainojumu guvušo Jonasu Korpisalo, bet viss varēja beigties jau papildlaikā – "Blue Jackets" aizsargs Zeks Verenskis vairākumā ripu vārtos raidīja nieka 0,3 sekundes pēc beigu sirēnas. Vārtu neieskaitīšana tobrīd bija pareizs lēmums, tomēr mājinieku galvenais treneris Džons Tortorella uzskata, ka šīs 0,3 sekundes komandai tika nozagtas, un pēc mača preses konferencē meta zibeņus tiesnešu virzienā.

"Svilpe [Čikāgai fiksējot skaitliskā sastāva pārkāpumu] skanēja 19,2 sekundes līdz [pagarinājuma] beigām. Kāda iemesla dēļ laiks tika pabīdīts 1,1 sekundi uz priekšu – līdz 18,1 sekundei. Kaut kāda iemesla dēļ, par ko man nav ne mazākās sasodītās jausmas. Tātad tiesneši tā vietā, lai laiku pabīdītu atpakaļ, mūsu kapteinim saka, ka to nedarīs. Toronto [NHL tiesnešu centrs] neiejaucas, tiesneši nepilda savu sasodīto darbu, bet mēs zaudējam spēli un zaudējam savu vārtsargu. Tātad notikumu ķēde, ja viss būtu izdarīts pareizi, būtu tāda, ka mēs nezaudētu savu vārtsargu un nezaudētu spēli. Tā visa sasodītā tehnoloģija…Tehnoloģija un lietu pareizības panākšana…tiesnešu, līgas un Toronto stūrgalvība, lai kā arī tam nebūtu, sasodīts, jāstrādā, mūs piečakarēja," preses konferencē pārdomāts, bet ass bija Tortorellas monologs, atsakoties no jautājumiem un pametot telpu.

Kā ziņo The Athletic, Kolumbusas "Blue Jackets" spēlētāji esot lūguši tiesnesi Denu O'Hellorenu, kuram bija tādas pilnvaras, pabīdīt spēles laiku atpakaļ, taču arbitrs esot atteicies to izdarīt. Kolumbusas "Blue Jackets" ar 42 punktiem 39 mačos ieņem divpadsmito vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs naktī uz trešdienu, uzņemot Floridas "Panthers" un savu neseno zvaigzni Sergeju Bobrovski. Pagaidām nav zināms, cik nopietns ir Korpisalo labās kājas savainojums.

Slēpts komentārs: Tumanovs

     [+] [-]

, 2019-12-30 10:15, pirms 4 gadiem
Kapēc neizgāza dusmas uz savu izvēlēto taktiku 3. periodam, kurā atļāva Čikāgai atspēlēties?

  -2 [+] [-]

, 2019-12-30 10:25, pirms 4 gadiem
Elvis aizvedīs CBJ līdz SC🥇🏆

  +6 [+] [-]

, 2019-12-30 10:36, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Lai Tortorella neraud
Jo šī sakritība łaus vińam visā spožumā novērtēt pasaules labākā vārtsarga Elvja Merzlikina kvalitātes un izbaudīt vińa spēli
Kā tev patika vakar ka amerikanci uzvilka uz žani utainos?

     [+] [-]

, 2019-12-30 17:04, pirms 4 gadiem
Elvis maločiks , cerams tiks pie iespējas