Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Rozītim četri punkti un sešas atlēkušās bumbas NCAA

Rolands Eliņš

Rozītim četri punkti un sešas atlēkušās bumbas NCAA
Dāvis Rozītis #13
Foto: Hawaii Athletics

Latvijas basketbolists Dāvis Rozītis aizvadītajā naktī piedalījies NCAA turnīrā un ar četriem gūtiem punktiem 11 minūšu laikā sekmējis savas Havaju salu universitātes uzvaru 72:61 pār Montanas "Grizzlies".

Centra pozīcijā spēlējošais Dāvis Rozītis aizvada savu ceturto sezonu NCAA un trešo Havaju universitātes sastāvā. Šonakt viņš laukumā devās no rezerzvistu soliņa, trāpīja divus no trim metieniem, gūstot četrus punktus nospēlētajās 11 minūtēs. Divus no saviem punktiem Rozītis guva pēc uzbrukumā izcīnītas atlēkušās bumbas.

Kopā spēlē Rozītis savāca sešas atlēkušās bumbas (divas uzbrukumā), kā arī bloķēja divus metienus un pārtvēra vienu pretinieku piespēli. Rozīša sniegums palīdzēja Havaju salu universitātei gūt savu piekto uzvaru sezonas septiņās spēlēs, ar 72:61 pārspējot Montanas komandu.

Rozīša sezonas rezultatīvākā spēle bija pati pirmā, kurā viņš guva deviņus punktus. Kopā sezonā viņš vidēji izcēlies ar 5,8 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām, kā arī bloķējis 1,2 pretinieku metienus. Savu nākamo spēli viņš un havaju salu universitāte aizvadīs pēc nedēļas septītajā decembrī.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2013-11-30 13:40, pirms 11 gadiem
Šitajam fujakam kādas iespējas, potenciāls liels?

  +2 [+] [-]

, 2013-11-30 15:04, pirms 11 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Šitajam fujakam kādas iespējas, potenciāls liels?
24 gadi bus pec sis sezonas - Iespejams uzspeles,kaut kada Jelgava vai kautkur +- tada limena kluba! Bet laba skola un diploms, par velti! 1990 ir pedejo 30gadu sliktakais gads LV-Basketbolam! Neviena pasa potenciala izlases kandidata pat tuvu nebija!

  +1 [+] [-]

, 2013-11-30 16:59, pirms 11 gadiem
@Skuju-Janis

Peiners?!