Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Svečņikovam lakrosa stilā gada skaistākie vārti, Ovečkins iemet izšķirošo ripu

Svečņikovam lakrosa stilā gada skaistākie vārti, Ovečkins iemet izšķirošo ripu
Andrejs Svečņikovs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā astoņu zaudējumu sēriju pārtrauca Detroitas "Red Wings", kas mājās ar 3:1 uzvarēja Edmontonas "Oilers". Savukārt par līgas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Bostonas "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks, kuram jau 24 punkti.

NHL šonakt uzvarēja astoņas no deviņām mājiniecēm. Vienīgā komanda, kas piekāpās savu skatītāju klātienē, bija Toronto "Maple Leafs". Kanādas klubs papildlaikā ar 3:4 zaudēja Vašingtonas "Capitals". Izšķirošos vārtus 65. minūtē guva krievu superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins. Šosezon viņš 14 spēlēs guvis 11 vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles. Savukārt "Capitals" pēc mača kļuva par līgas līderi.

Tomēr Ovečkins nav līgas labākais vārtu guvējs. Pret Sanhosē "Sharks" 12. vārtus sezonā guva Davids Pastrņāks. "Bruins" uzbrucējs šobrīd atrodas vadībā arī gūtajos punktos - 24 (12+12). Spēles liktenis bija izšķirts jau otrajā periodā ar 5:1 vadībā esot Bostonai, tomēr pēdējās 20 minūtēs komandas spēlēja nedisciplinēti. Trešajā periodā "Bruins" hokejisti kopumā saņēma 43 soda minūtes, bet "Sharks" - 47.

Tikmēr Detroitā vietējā "Red Wings" pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju, uzvarot Edmontonas "Oilers" (3:1), kas Rietumu konferencē atrodas trešajā vietā ar 17 punktiem.

Iespējams, gada skaistākos vārtus spēlē pret Kalgari "Flames" guva Andrejs Svečņikovs. Vārtus lakrosa stilā 2018. gadā ar otro numuru draftētais talants guva trešā perioda 12. minūtē, panākot izlīdzinājumu - 1:1. 19 gadus vecais Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējs "Flames" vārtos iemeta arī otro ripu, kaldinot 2:1 uzvaru.

NHL spēles 30. oktobrī

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Sharks5:1Hurricanes-Flames2:1
Penguins-Flyers7:1Maple Leafs-Capitals3:4 P
Red Wings-Oilers3:1Rangers-Lightning4:1
Predators-Blackhawks3:0Stars-Wild6:3
Ducks-Jets7:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Maikl30

  +5 [+] [-]

, 2019-10-30 10:51, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Gads nav ne tuvu beidzies, jau nosauc gada skaistakie varti, tads dolbojobs autors, un varti ja godigi nav nemaz tik skaisti, izpildijums labs, bet neteiktu ka tie varti baigi skaistie
Nākamais Rainis, kurš pat nevar svarīgāko vārdu pareizi uzrakstīt, nerunājot par garumzīmēm, komatiem un punktu teikuma beigās. Laikam tikai tev ir vienīgais pareizais viedoklis.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-30 11:11, pirms 4 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Nākamais Rainis, kurš pat nevar svarīgāko vārdu pareizi uzrakstīt, nerunājot par garumzīmēm, komatiem un punktu teikuma beigās. Laikam tikai tev ir vienīgais pareizais viedoklis.
Kad argumentu vairs nav, tad jāsienas klāt pareizrakstībai internetā.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 11:39, pirms 4 gadiem
heh rakstīja: Kad argumentu vairs nav, tad jāsienas klāt pareizrakstībai internetā.
It kā interneta Rainis būtu minējis kādu argumentu, ja vien subjektīvais viedoklis mūsdienās tiek pieņemts kā arguments. Cilvēki ir dažādi. Īsāki-garāki. Nabadzīgāki-bagātāki. "Īsti tīrradņi"-gudrāki. Katram var būt savs viedoklis, bet ja tas tiek pasniegts kā viens vienīgais un tas pareizais, tad visiem kuriem atšķiras, ir nepareizi domājoši.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 11:52, pirms 4 gadiem
Tikpat labi to golu varēja nosaukt par Granlunda/Indraša golu. Nekas tik super duper īpašs, lai to jau tagad sauktu par gada skaistāko golu, jo katru sezonu var atrast pa kādam drosminiekam, kas tādu vai līdzīgu iemet. Bet, tur jau NHL vaina ne jau autora...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-30 11:53, pirms 4 gadiem
heh rakstīja: Kad argumentu vairs nav, tad jāsienas klāt pareizrakstībai internetā.
Autoru nosaukt par doolbojobu, nepaskatoties, ka par skaistāko golu to nodēvejis ne jau autors gan ir izcils arguments. (un lamāšanās kā tāda)

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 12:15, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tikpat labi to golu varēja nosaukt par Granlunda/Indraša golu. Nekas tik super duper īpašs, lai to jau tagad sauktu par gada skaistāko golu, jo katru sezonu var atrast pa kādam drosminiekam, kas tādu vai līdzīgu iemet. Bet, tur jau NHL vaina ne jau autora...
gada vai ne ,katrā zinā tas nav ikdienišķs gols ,kautkas savādāks,patikami tāpat ko tādu redzēt.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-30 12:33, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: gada vai ne ,katrā zinā tas nav ikdienišķs gols ,kautkas savādāks,patikami tāpat ko tādu redzēt.
Patīkami, bet uzskatīt par sezonas skaistako golu, kad sezona tikko sākusies ir pārspīlēti