Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums: "Pirms diendusas skatījos Kobes karjeras videoklipus"

Emils Ozerinskis

Teitums: "Pirms diendusas skatījos Kobes karjeras videoklipus"
Lerija Bērda balvas ieguvējs Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix

Par NBA Austrumu konferences finālsērijas vērtīgāko spēlētāju pēc sērijas septītās spēles tika atzīts Bostonas "Celtics" līderis Džeisons Teitums, kurš pēcspēles konferencē atklāja, ka pirms savas karjeras līdz šim svarīgākās spēles vērojis Kobes Braienta karjeras spilgtāko mirkļu videoklipus.

Pirmo reizi karjerā Džeisonam Teitumam izdevies aizcīnīties līdz NBA finālam: "Necenšos izklausīties augstprātīgi, bet es patiesi ticu pats sev un ticu šai komandai. Šī bija manas karjeras līdz šim svarīgākā spēle. Man bija pārliecība, ka mēs izdarīsim visu ko spējam, neatkarīgi no gala iznākuma. Godīgi sakot, sajūtas ir lieliska. Daži no puišiem Austrumu konferences finālā ir spēlējuši četrreiz, bet man šī bija trešā. Šī šķēršļa pārvarēšanai mums bija jāveic vissmagākais ceļš. Uzvarēt septīto spēli sērijā izbraukumā un nokļūt finālā - tas ir īpaši."

"Zaudēt iepriekšējos konferenču finālos, īpaši šiem puišiem "burbulī", tas palīdzēja mums augt un mācīties kā komandai. Mēs tikām pie vadības, bet Maiami ir ļoti laba komanda un spēja pietuvoties. Mums izdevās uz to atbildēt un noturēt pārsvaru, visiem veicot uzvarošas basketbola darbības," izteicās Bostonas vienības līderis.

Pirmo reizi tika pasniegta Rietumu konferences fināla MVP balva, kas nosaukta par godu Bostonas "Celtics" leģendai Lerijam Bērdam. Par tās ieguvēju kļuva tieši 24 gadus vecais Teitums: "Tas ir gods. Šobrīd vēl tas neliekas īsti. Esmu ārkārtīgi priecīgs un pateicīgs par visu šo. Neatkarīgi no tā cik gadus jau spēlēju līgā, neesmu pārāk tālu kopš vidusskolas, kad sapņoju par šādiem mirkļiem. Vēl aizvien brīžiem jūtos kā bērns, kas izdzīvo savu sapni. Katru dienu pateicos Dievam par iespēju būt šajā pozīcijā. Būt pirmajam, kas ieguvis Lerija Bērda balvu - vēl aizvien neesmu to īsti aptvēris. Vedīšu to mājās, rītdien parādīšu dēlam un izbaudīšu mirkli."

"Kobe Braients ir mans elks, mana iedvesma spēlēt basketbolu. Apavi, kurus vilku pāris pēdējās spēlēs, ir veltīti viņam. Šodien pirms devos diendusā, skatījos viņa karjeras video klipus. Šī bija manas karjeras lielākā spēle, tādēļ gribēju godināt Kobi ar viņam veltītu aproci. Savā ziņā dalīties ar šo mirkli," emocionāli atzina Teitums.

     [+] [-]

, 2022-05-30 15:16, pirms 2 gadiem
Jums arī ir sajūta, ka tagad ir jānopērk tā dizaina aproce un īpašie apavi?

     [+] [-]

, 2022-05-30 16:50, pirms 2 gadiem
Pirmo reizi tika pasniegta Rietumu konferences fināla MVP balva, kas nosaukta par godu Bostonas "Celtics" leģendai Lerijam Bērdam.

AUSTRUMI! TIE IR AUSTRUMI!

     [+] [-]

, 2022-05-30 18:59, pirms 2 gadiem
Interesanti, kur Teitums skatījās to video? Pa paklāju, vai pa griestiem, jo dažreiz travons iesit tā, ka arī plika siena rāda multenes ar donaldu daku un cūciņu diku.
Jo tieši Teitums ar Braunu iedeva iespēju Heat, savukārt Kobe pret PHO ir izvilcis zaudētas spēles.
Teituma un Brauna dēļ fināls nebūs interesants, jo bez Heat aizsardzības GSW apturēt būs grūti.