Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātā Latviju pārstāvēs četri bokseri

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eiropas čempionātā Latviju pārstāvēs četri bokseri
Latvijas boksa federācijas (LBF) logo
Foto: latboxing.lv

Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā šonedēļ sākas Eiropas čempionāts boksā. Latvijas boksa federācijas (LBF) prezidents Nils Žuravļovs intervijā laikrakstam "Vesti Segodnya" norāda, ka mūsu sportistiem doti konkrēti uzdevumi, bet neatklāj - kādi. Daudz kas būs atkarīgs no izlozes.

Čempionātā startēs četri Latvijas bokseri - Artjoms Ramlavs, Artūrs Ahmetovs, Nikolajs Grišuņins un Raitis Sinkēvičs. Par finansējumu un gatavošanos sūdzēties nevar. Kā mūsu izlasei Minskā veiksies, to redzēsim jau drīz.

"Katram dots savs uzdevums. Ar katru no viņiem mēs rēķinamies. Kā jau boksā pierasts, lielas konkurences apstākļos daudz kas būs atkarīgs no izlozes," norāda LBF prezidents. "Gatavojoties atbildīgajam startam, aizvadīti vairāki turnīri (Helsinkos, Kauņā, Habarovskā) un treniņnometnes (Kislovodskā, Erevānā, Sanktpēterburgā. Sagatavošanās programma izpildīta pilnībā. Atliek gaidīt rezultātus."

Eiropas čempionāts notiks 1.-8. jūnijā, tajā startēs vairāk kā 300 sportisti no 47 valstīm.

Pēc tam ieplānoti vēl vairāki turnīri - jūlijā notiks pasaules universiāde Kazaņā, oktobrī risināsies pasaules čempionāts Kazahstānā, bet decembrī gaidāms Pasaules kauss Krievijā.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Vesti Segodnya"