Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Visocka "Krasny Oktyabr" zaudē pirmajā VTB līgas astotdaļfināla spēlē

Visocka "Krasny Oktyabr" zaudē pirmajā VTB līgas astotdaļfināla spēlē
Markuss Viljamss
Foto: AFP/Scanpix

Ar zaudējumu VTB Vienotās līgas astotdaļfinālu šodien sāka trenera Ērika Visocka pārstāvētais Volgogradas "Krasny Oktyabr", kas savā laukumā ar 85:91 atzina Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" pārākumu.

Ar vienu maču šodien startēja VTB Vienotās līgas izslēgšanas spēles. Volgogradas "Krasny Oktyabr", kura treneru korpusā ir arī Latvijas fiziskās sagatavotības speciālists Ēriks Visockis, ar 85:91 šovakar savā laukumā piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Pirmo puslaiku Volgogradas basketbolisti uzvarēja ar 51:43, bet vēl ceturtās ceturtdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts (78:78). Izšķirošajos mirkļos veiksmīgāki gan bija "Lokomotiv-Kuban" basketbolisti, kuri beigās svinēja panākumu. Sērijas otrā spēle notiks 3.maijā Krasnodarā, bet trešais mačs, ja tāds būs nepieciešams, notiks turpat nākamajā dienā.

Markuss Viljamss uzvarētāju labā guva 18 punktus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles, bet Deriks Brauns pievienoja 16 punktus. Volgogradas kluba rindās 28 punktus, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles guva Villijs Dīns.

Rīt cīņā par VTB Vienotās līgas ceturtdaļfinālu dosies arī Jānis Blūms un "Astana", kas savā laukumā aizvadīs pirmo maču ar "Nizhny Novgorod". 2.maijā pirmo spēli aizvadīs Gundara Vētras un Mārtiņa Zībarta trenētais Sanktpēterburgas "Spartak".

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja