Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" uzņems "Turības" studentus

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" uzņems "Turības" studentus
Pirmajā mačā Džamars Jangs "Turības" grozā salādēja 20 punktus
Foto: bkventspils.lv

Priekšpēdējo maču LBL regulārajā sezonā piektdien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā tiksies ar "Turības" komandu. Savukārt studenti ar šo maču noslēgs sezonu.

"Turības" basketbolisti jau zaudējuši cerības iekļūt izslēgšanas mačos, un ticamākais komanda bez lielām raizēm nosargās arī septīto vietu regulārās sezonas tabulā. Par vienu panākumu mazāk šobrīd ir jūrmalniekiem, bet viņiem vēl jāizspēlē divi mači. Tiesa, lai apsteigtu Arņa Vecvagara trenētos studentus, uzvarēt vajadzēs abos, kas varētu būt visai nesasniedzams mērķis – vispirms savās mājās jāspēlē ar "Valmieru", bet sezonu jānoslēdz ar maču Gulbenē pret "VEF".

Ventspilniekiem bez šī mača atlikusi vēl cīņa ar "Liepājas lauvām" viesos, kas tīri teorētiski var ietekmēt komandu izvietojumu turnīra tabulā. Tā kā gluži bez intrigas LBL regulārās sezonas noslēgums nebūs vis, taču, lai tabulā tiešām kas mainītos, nepieciešama arī pareiza visu notikumu sakrišana – piemēram, "VEF" zaudējums kādā no atlikušajām spēlēm. Tomēr arī neskatoties turnīra tabulā skaidrs, ka BK "Ventspils" spēlē ar studentiem ir svarīga. Galu galā, komanda šobrīd piedzīvo garāko neveiksmju sēriju sezonā – zaudēti jau trīs mači pēc kārtas –, tā kā nepieciešams reabilitēties ne tikai līdzjutēju, bet arī treneru un pašiem savās acīs. Turklāt dzimšanas dienu šodien svin ventspilnieku centrs Mārtiņš Meiers (hip-hip-urā!), tā kā skaista dāvana (lasi – pārliecinoša uzvara) kā reiz būtu laikā.

Protams, maz ticams, ka "Turība" būs ieradusies ar dāvanām Mārtiņam un visiem citiem ventspilniekiem un ļaus sevi apspēlēt. Lai gan lielas sensācijas šajā sezonā komanda nav sarūpējusi, tai bijis pa spēkam pieveikt, piemēram, Valmieru. Tā kā bez nopietnas attieksmes šos sāncenšus nepieveikt arī LBL vicelīderiem, bet tas savukārt nozīmē, ka pilnīgi droši varam cerēt uz labu basketbolu.

Mača sākums kā jau Ventspilī ierasts – pulksten 19.

Izmantotie resursi
Latvijas Basketbola savienība

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 12:12, pirms 12 gadiem
+40 ventspilij,šoreiz vajag iespēlēt rezervistus ,jo pēdējā spēlē varēja pārliecināties ,kad viņi arī grib spēlēt un spēlē labi

  +3 [+] [-]

, 2012-03-30 13:09, pirms 12 gadiem
Varēja jau sportacentrs pieminēt, ka vakar noslēdzās SBL, kurā finālspēlē pret LSPA uzvaru svinēja tieši Turības basketbolisti!

  +3 [+] [-]

, 2012-03-30 13:46, pirms 12 gadiem
arveiC rakstīja: Varēja jau sportacentrs pieminēt, ka vakar noslēdzās SBL, kurā finālspēlē pret LSPA uzvaru svinēja tieši Turības basketbolisti!
jāpiemin tas ka Turība vinēja LSPA tikai pagarinājumā !

  -3 [+] [-]

, 2012-03-30 13:47, pirms 12 gadiem
Mazi un lieli, jauni un veci! Ja kāds no jums vēlas laimēt naudinu, tad šī ir tā reize, kad uz handikapu var droši likt, jo turība pēdējās spēlēs ir loti nepārliecinoša

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 14:04, pirms 12 gadiem
radis pa sportacentru.tv?

pirms sezonas taks teica ka visas majas speles radis!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 14:29, pirms 12 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Bik nesapratu šo: Ventspilniekiem bez šī mača atlikusi vēl cīņa ar "Liepājas lauvām" viesos, kas tīri teorētiski var ietekmēt komandu izvietojumu turnīra tabulā. Ko, kas var ietekmēt? Es skaitu gan šā, gan tā, bet Ventspils un Liepājas vietas ietekmēt nevar nekas.
Skaidrs, ka šodien studentiem pārbrauks pāri!
Lasi tālāk, tad sapratīsi

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 14:29, pirms 12 gadiem
SKRUNDA rakstīja: radis pa sportacentru.tv?

pirms sezonas taks teica ka visas majas speles radis!
Blakus hallē PČ hokejā....

  +1 [+] [-]

, 2012-03-30 14:42, pirms 12 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: Blakus hallē PČ hokejā....
a nu jaa.

     [+] [-]

, 2012-03-30 19:07, pirms 12 gadiem
pizd.jec Ventspils, jums kauns ir vai nav ? Pret Turību sākuma pieciniekā 4 leģionāri, Jangs, Diane, Abernetijs, Vilards! Visi spēcīgākie, bet nu pēc VEF spēles jānodrošinās ar 110% arī pret Turību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja