Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns vēl cer saņemt uzaicinājumu uz NBA trīspunktnieku konkursu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bertāns vēl cer saņemt uzaicinājumu uz NBA trīspunktnieku konkursu
Dāvis Bertāns aizsardzībā. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns no Sanantonio "Spurs" komandas vēl cer saņemt uzaicinājumu piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā, norādīja spēlētājs.

Kā iepriekš vēstīja laikraksta "The Athletic" apskatnieks Džabari Jangs, NBA vadība esot atraidījusi latviešu snaipera Dāvja Bertāna vēlmi piedalīties līgas Visu zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā, tam par iemeslu minot pārāk mazu izpildīto metienu skaitu. Tiesa, latvietim šobrīd ir visaugstākais tālmetienu realizācijas procents visā līgā.

Pagaidām NBA vadība vēl nav oficiāli paziņojusi šī konkursa dalībniekus, taču izskanējusi informācija, ka tajā piedalīsies Dirks Novickis (Dalasas "Mavericks") un Sets Karijs (Portlendas "Trail Blazers"), kuri šosezon metuši mazāk trejačus par latvieti.

"Cerams, mani uzaicinās. Protams, esmu ieinteresēts piedalīties šajā konkursā. Nezinu, cik man vēl dzīvē būs tāda iespēja. Kad vēl biju bērns, skatījos NBA un arī Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogali. Visticamāk, Visu zvaigžņu spēlē man nekad nebūs lemts piedalīties, taču startēt trīspunktu metienu konkursā būtu lieliski," pēc otrdienas mača pret Fīniksas "Suns" neslēpa latvietis.

"Par uzaicinājumu uz šo konkursu neko neesmu dzirdējis. Tikai aģents man teica, ka uzaicinājuma neesot, jo izpildu par maz metienu. Ko tādu dzīvē dzirdu pirmo reizi," smejoties teica Bertāns.

Sagaidāms, ka trīspunktu metienu konkursā piedalīsies arī Deimiens Lilards (Portlendas "Trail Blazers") un Badijs Hīlds (Sakramento "Kings").

Tiesa, šajos konkursos NBA vairāk rūpējas par atpazīstamību un šovu, tāpēc labprātāk izvēlas spilgtākus basketbolistus. Piemēram, NBA leģendai Novickim šī, visticamāk, ir pēdējā sezona karjerā, kamēr Karijs tālmetienu sacensībās varēs sacensties pret savu brāli Stefenu Kariju no Goldensteitas "Warriors".

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 10:53, pirms 5 gadiem
Man jau gan šķiet, ka tas arī būtu labs stāsts, underdog no Latvijas aizbrauc mest izaicinājumu lielajiem līgas vārdiem un Karija brālim.
Bet nu tā atmazka, ka met par maz gan ir smieklīga. Tā arī var pateikt - neesi gana interesants parastam skatītājam.
Tiesa, visa Latvija gan būtu pielipusi ekrānam, tas nu ir droši.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 11:17, pirms 5 gadiem
Berča nav vecs krabis kuram pedejais gads palika ko spēlēt. Jāturpina tik bombordēt un varu saderēt , ka NBA ar nosacijumu ja 3pts lidos labi arī nākamgad , gan jau uzaicinās . Spursos tāpat vel līgums uz 1 sezonu , loma arī es domāju stipri nemainīsies , tāpēc neredzu nekādus šķērsļus lai tas nenotiktu nakamgad. Veiksmi

  +3 [+] [-]

, 2019-01-30 11:21, pirms 5 gadiem
Nu lūk, tieši tā, Bertāns pats vēlas piedalīties konkursā.

Pie iepriekšējā raksta cilvēki jau sāka braukt virsū faniem, kas vēlējās Dāvi redzēt konkursā, jo tā esot fanu "patmīlība".

  +8 [+] [-]

, 2019-01-30 11:22, pirms 5 gadiem
Vainīgs bračka Dairis, ka nav NBA. Ja varētu būt brāļu duelis, abus uzaicinātu!

 +10 [+] [-]

, 2019-01-30 11:39, pirms 5 gadiem
Nuja, Dāvis jau nav ne krāsains, ne gejs, ne skandālists. Neinteresants.Sportiskā puse šovos ir tikai kā pamats uz kā izrādīties.Šoviem vajadzīgi kiviči un gobzemi, kuri publicitātes dēļ gatavi ziedot publikas izsmieklam pat savas ģimenes.Šī pasaule pilnīgi noteikti lido lejup no kraujas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-01-30 11:56, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Dāvim vajaga notetovēties , sadurt pīrsingus , un nokrāsot spilgti zaļus matus !!!
Kāds te Rodmenu saskatījies

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 12:08, pirms 5 gadiem
Piigoznis rakstīja: Kāds te Rodmenu saskatījies
Var jau ņemt arī piemēru no Krisa Andersena
https://i.imgur.com/oZ2DlPB.jpg

     [+] [-]

, 2019-01-30 12:10, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Dāvim vajaga notetovēties , sadurt pīrsingus , un nokrāsot spilgti zaļus matus !!!
Izcelties var arī pilnīgi neko mākslīgi sevī nemainot , tikai ar talantu.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 12:22, pirms 5 gadiem
reāli viņš tajā pasākumā nekad nepiedalīsies , jo viņš NBAir bez "vārda" + klusā pilsētā spēlē

  +7 [+] [-]

, 2019-01-30 12:44, pirms 5 gadiem
kristaps.26 rakstīja: Dāvim vajaga notetovēties , sadurt pīrsingus , un nokrāsot spilgti zaļus matus !!!
Dāvis ir krutāks, viņš pat pirkstu nogrieza!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 13:25, pirms 5 gadiem
Šitais ir labs
M rakstīja: Dāvis ir krutāks, viņš pat pirkstu nogrieza!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 14:13, pirms 5 gadiem
ne tika pirksts, bet arī atgriezies pēc diviem ACL

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 16:54, pirms 5 gadiem
top 3pt scorers līgā, bet uzaicinājumu nesaņem. Idiotisma kalngals, bet saprast var - šovs un $$$$$ ir galvenais. Esmu pārliecināts, ka viņš žļembātāju kopā ar brāli izdrātētu īzī pīzī

  -1 [+] [-]

, 2019-01-30 19:35, pirms 5 gadiem
andzixxo rakstīja: top 3pt scorers līgā, bet uzaicinājumu nesaņem. Idiotisma kalngals, bet saprast var - šovs un $$$$$ ir galvenais. Esmu pārliecināts, ka viņš žļembātāju kopā ar brāli izdrātētu īzī pīzī
Kur tāda pārliecība?