Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Paketam "hat-trick" pret Detroitas "Red Wings"

Paketam "hat-trick" pret Detroitas "Red Wings"
Sedriks Pakets
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas 11 spēles. Vienā no tām Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 5:1 sagrāva Detroitas "Red Wings" hokejistus. Tampabejas rindās ar "hat-trick" izcēlās 21 gadu vecais Sedriks Pakets.

Jau spēles pirmajā periodā Sedriks Pakets pamanījās gūt divus vārtus, pārtraukumā dodoties pie rezultāta 2:1, bet nākamajās 20 minūtēs "Lightning" pielika punktu spēlei, gūstot vēl trīs bezatbildes vārtus (5:1). Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" atzīmējās Sedriks Pakets, kurš šosezon 40 spēlēs pamanījies tikt pie 15 punktiem (9+6). Tampabejas "Lightning" savā laukumā uzvarējusi pēdējās deviņās spēlēs, un šobrīd ar 66 punktiem ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē.

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā tika aizvadītas vairākas ļoti rezultatīvas spēles - trijās no tām tika gūti deviņi vārti. Sentuisas "Blues" otrajā periodā atspēlēja divu vārtu deficītu, raidot četras ripas Nešvilas "Predators" vārtos, un pēcspēles soda metienos izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. Izšķirošo bullīti realizēja Kevins Šatenkirks (5:4). Mazliet negaidīti, bet Sanhosē "Sharks" savās mājās ar rezultātu 6:3 pārspēja līgas līderi Anaheimas Ducks", otrajā periodā gūstot piecus bezatbildes vārtus, bet Dalasas "Stars" ar tādu pašu rezultātu pieveica Otavas "Senators".

Bet Bostonas "Bruins", kura nebija spēlējusi astoņas dienas, ar rezulātu 5:2 uzvarēja Ņujorkas "Islanders". "Bruins" rindās pie trīs punktiem tika Railijs Smits (1+2). Ar identisku rezultātu uzvaru svinēja arī Filadelfijas "Flyers", kura savā laukumā tika galā ar Vinipegas "Jets". Uzvaras vārti Nika Šulca kontā, kuram tie bija pirmie vārti sezonā un kurš gandrīz divus gadus nav spējis pārspēt pretinieku vārtsargus.

Savukārt sausā spēle Kerijam Praisam, kurš atvairīja visus (24) Ņujorkas "Rangers" hokejistu metienus, palīdzot Monreālas "Canadiens" ar rezultātu 1:0 tikt pie ceturtās uzvaras pēc kārtas. Tas pats izdevās arī "Wild" vārtu vīram Devanam Dubnikam, tiekot galā ar 30 metieniem. Vienīgos vārtus pirmā perioda devītajā minūtē guva Zaks Parizē, ļaujot Minesotas "Wild" ar rezultātu 1:0 svinēt uzvaru pār Kalgarī "Flames".

Floridas "Panthers" šonakt pārtrauca savu desmit zaudēto spēļu sēriju pret Kolumbuas "Blue Jackets" (3:2), līdz šim pēdējo uzvaru izcīnot 2007.gada 21.novembrī. "Panthers" divas reizes nonāca iedzinējos, taču prata atspēlēties un spēles 54. minūtē Šons Bergenheims izrāva uzvaru, kuram tie bija astotie vārti sezonā. Zaudējumu sēriju pārtrauca arī Arizonas "Coyotes", kura ar rezultātu 3:1 pārspēja Toronto "Maple Leafs". Lai gan līdz trešā perioda sākumam Toronto hokejisti atradās vadībā, jau piektajā sekundē rezultāta starpība tika izlīdzināta, kad Olivers Ekmans-Lāšons guva kuriozus vārtus no zilās līnijas, pārspējot aizsnaudušos Džonatanu Bernjē. 23 gadus vecajam aizsargam tie bija piektie vārti sezonā. Spēles turpinājumā pa reizei precīzi bija Martins Hanzals un Sems Ganjē, kaldinot uzvaru pār "Maple Leafs" (3:1).

Olivera Ekmana-Lāšona kuriozais vārtu guvums

NHL spēļu rezultāti, 30.janvāris

KomandasRez.KomandasRez.
Rangers-Canadiens0:1Lightning-Red Wings5:1
Islanders-Bruins2:5Maple Leafs-Coyotes1:3
Flyers-Jets5;2Blues-Predators5:4 PM
Panthers-Blue Jackets3:2Flames-Wild0:1
Senators-Stars3:6Oilers-Sabres3:2
Sharks-Ducks6:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2015-01-30 09:26, pirms 9 gadiem
"Pakets" šoreiz nebūs precīzs uzvārda tulkojums. Manuprāt, prcīzāk būtu "Pakē".

     [+] [-]

, 2015-01-30 09:33, pirms 9 gadiem
Kāds pakets ? Rimi pakets ?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 10:48, pirms 9 gadiem
Zviedru valodā redz esot uzvārdi jāatveido pēc izrunas oriģinālvalodā,ar visiem seterberjiem, lāšoniem utt. Kāpēc tad piemēram šajā gadījumā tas netiek ievērots un neraksta Pakē? Tas nozīmē ka sc autoriem galvenais ir spēlēt uz nerviem lasītājiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-30 13:17, pirms 9 gadiem
CÉDRIC PAQUETTE 2012 - 2013 N.Jevpalova komandas biedrs ARMADĀ
Eliteprospects.com - Cédric Paquette

     [+] [-]

, 2015-01-30 13:29, pirms 9 gadiem
Oo, atkal Lāšons =]