Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Haidens salauž ribas jau pirmajā treniņā pēc savainojuma izārstēšanas

Haidens salauž ribas jau pirmajā treniņā pēc savainojuma izārstēšanas
Nikijs Haidens krīt Valensijā
Foto: AFP/Scanpix

Zem jautājumu zīmes ir amerikāņu sportista Nikija Haidena dalība pirmajos Moto GP testos, jo sportists atkal iedzīvojies savainojumā.

Novembrī, Valensijā notiekošajā Moto GP posmā, Haidens iedzīvojās savainojumā, kā rezultātā sportists līdz šim brīdim bija spiests ārstēties. Nesen sportists uzkāpa uz motocikla, taču atgriešanās bija neveiksmīga – sekoja kritiens un kārtējais savainojums. Šoreiz sportists savainoja pleca-lāpstiņu un salauza divas ribas.

Kā atzina ''Ducati'', tad šobrīd netiek plānota operācija, taču jau drīzumā tiks veiktas kārtējās pārbaudes, lai pārliecinātos par sportista veselības stāvokli. Līdz ar to nākamo nedēļu laikā tiks pieņemts lēmums, vai sportists piedalīsies pirmajos testos, kas sāksies 31.janvārī Sepangā.

''Savainojumi nekad nav labi, taču tie ir daļa no motosporta,'' iesāk sportists. ''Tāpat kā Valensijā, arī šoreiz šis kritiens bija dīvains. Kādā privātā tasē, netālu no savām mājām, atsāku trenēties. Braucu aiz viena sportista, kurš pēkšņi pirms manis izdomāja pārkārtoties. Tobrīd nebraucu ātri, taču viņš aizķēra manu priekšējo riteni un sekoja smags kritiens. Protams, esmu vīlies, taču tur neko vairs nevar darīt.''

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2011-12-29 23:50, pirms 12 gadiem
čalim totāli neveicas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-30 15:24, pirms 12 gadiem
Vēl nevar iemācīties, ka viņš nav nekāds Haidens, bet gan Heidens?! Marš mācīties angļu valodu!