Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Fernandišs: ''Šobrīd nav svarīgi, kurš guva vārtus''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Fernandišs: ''Šobrīd nav svarīgi, kurš guva vārtus''
Brunu Fernandišs (#8). Foto: Chine Nouvelle/SIPA/Scanpix

LETA--DPA. Portugāles futbola izlasei šobrīd nav svarīgi, kurš tiek atzīts par vārtu guvēju - Brunu Fernandišs vai Krištianu Ronaldu -, pēc pirmdien izcīnītās uzvaras pauda Fernandišs.

Jau ziņots, ka Portugāles izlase otrdien H apakšgrupas otrajā mačā ar rezultātu 2:0 uzvarēja Urugvaju un nodrošināja vietu astotdaļfinālā.

Portugāļiem abus vārtus guva Mančestras "United" pussargs Fernandišs. Tiesa, pirmajos gūtajos vārtos pēc Fernandiša centrējuma šķietami bumbu aizskāra Ronaldu, taču vēlāk par precīzā sitiena autoru tika atzīts Fernandišs. Ronaldu gan tāpat bija nozīmīga loma gūtajos vārtos, jo, viņam lecot pēc bumbas, pretinieku vārtsargs nespēja prognozēt tās lidojuma virzienu.

"Šobrīd nav svarīgi, kurš guva vārtus," pēc mača teica Fernandišs. "Tobrīd sapratu, ka Krištianu aizskāris bumbu. Es viņam piespēlēju."

"Pats svarīgākais ir tas, ka iekļuvām nākamajā kārtā, uzvarot sarežģītu pretinieku. Gribam uzvarēt arī nākamo maču, lai no grupas izietu ārā ar trīs uzvarām," turpināja Fernandišs.

Piektdien Portugāles futbolisti spēkosies ar Dienvidkoreju. "Apzināmies, ka pretī stāsies ļoti labi organizēta komanda. Mūsu mērķis ir iet no spēles uz spēli un uzvarēt visus mačus apakšgrupā," uzsvēra pussargs.

Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs tikmēr izcēla visas komandas sniegumu. "Otrajā puslaikā spēlējām tā, kā mums to vajadzēja, neskatoties uz to, ka arī pretinieki demonstrēja labu sniegumu. Mūsu futbolisti novērtēja situāciju un uzvarēja godīgā cīņā," teica Santušs.

Portugāles stūrmanis arī atzīmēja izlases saliedētību. "Priekšā vēl viena spēle, tāpēc jābūt piesardzīgiem. Gribam uzvarēt apakšgrupā, bet to vēl neesam panākuši. Tāpat kā rezultātus, mums jāuzlabo arī taktika," atzina Santušs.

H apakšgrupā pēc divām spēlēm Portugālei ir seši punkti, Ganai - trīs, bet pa vienam - Dienvidkorejai un Urugvajai.

G grupa

VValstsvienībaSUNZVārtiP
1.Portugāle22005:26
2.Gana21015:53
3.Dienvidkoreja20112:31
4.Urugvaja20110:21

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-29 11:56, pirms gada
Tev varbūt, ka nav svarīgi, bet Ronaldo tas ir 100% svarīgi

  -1 [+] [-]

, 2022-11-29 13:07, pirms gada
Penaldo diez vai tā domā!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-29 13:24, pirms gada
Žēl, ka Fernandess beigās nesanāca hat-trick dabūt. Urugvaja pilnīgs fiasko, vienīgā komanda bez goliem divās spēlēs, fani tos vidējos pirkstus var rādīt ne tiesnesim, a saviem spēlētājiem, ja nevar iesist, tad ir jābrauc mājās.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-29 13:26, pirms gada
Feldzis18 rakstīja: Penaldo diez vai tā domā!
nabags, bez maz vai beigās apraudājās, ka viņam nepieskaitīja vārtu guvumu gatavais āksts!

  +1 [+] [-]

, 2022-11-29 13:43, pirms gada
Zhamschut rakstīja: Žēl, ka Fernandess beigās nesanāca hat-trick dabūt. Urugvaja pilnīgs fiasko, vienīgā komanda bez goliem divās spēlēs, fani tos vidējos pirkstus var rādīt ne tiesnesim, a saviem spēlētājiem, ja nevar iesist, tad ir jābrauc mājās.
Jā.
Atslēga jebkurā gadījumā ir pašu spējā gūt vārtus.
Tiesāšana jancīga, bet, nu, tā ir jancīga uz abām pusēm.

  +1 [+] [-]

, 2022-11-29 14:42, pirms gada
Svarīgi ir tiem cilvēkiem kuri uzliku naudu par to ka Ronaldo iesitis pirmos un Portugāle uzvarēs. Tādas likmes ir ļoti populāras.

     [+] [-]

, 2022-11-29 15:21, pirms gada
Paskatoties bildes un slo mo, es saku, ka pieskārās, bet tik minimāli, ka neizmainīja bumbas lidojuma virzienu. Tāpēc domāju, ka nav jāskaita viņam. Bet, protams, bez viņa lēciena nebūtu arī gols, jo tas samulsināja vārtsargu.

     [+] [-]

, 2022-11-29 15:45, pirms gada
Es Black Bullet rakstīja: Paskatoties bildes un slo mo, es saku, ka pieskārās, bet tik minimāli, ka neizmainīja bumbas lidojuma virzienu. Tāpēc domāju, ka nav jāskaita viņam. Bet, protams, bez viņa lēciena nebūtu arī gols, jo tas samulsināja vārtsargu.
https://sports.tvnet.lv/7659140/fif...

Redz, ka tomēr nepieskārās. Bet taisnība, ka bez tā lēciena gols tur visticamāk nebūtu.