Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā "Madona" un "Ķekava" – pēc revanša

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā "Madona" un "Ķekava" – pēc revanša
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā notiks divas vīriešu Virslīgas spēles: FK "Madona" uzņems Cēsu "Lekringu", bet FK "Rīga" - "Ķekavu". Madonieši un ķekavieši mēģinās revanšēties saviem pretiniekiem par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 20.00 FK "Madona" - "Lekrings" (Madonas sporta hallē)
FK "Madona" (9.v.), lai arī Virslīgas debitants, izcīnījis jau piecas uzvaras, trīs no tām – pēdējās trijās spēlēs. Turnīra pirmajā aplī madonieši viesos sīvi pretojās "Lekringam" – vēl 20 sekundes pirms pamatlaika beigām cēsniekiem bija tikai vienu vārtu pārsvars, uzvaru viņi svinēja ar 6:4. Madonas komanda pārsteigumu sarūpēja jau savā iepriekšējā mačā, kad viesos ar 12:6 sakāva spēcīgo "Bausku". Ja šīsdienas mačā "Madonai" izdotos revanšēties cēsniekiem, viņi turnīra tabulā pakāptos uz 8.vietu. Rezultatīvākais starp Madonas komandas florbolistiem ar 22 (11+11) punktiem ir Elvijs Jankovskis, bet vārtsargs Valērijs Bodnieks neitralizējis 79.74 % metienu.
Cēsu "Lekrings" (5.v.) 12 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras. Šobrīd viena no čempionāta favorītēm noteikti ir pamatīgi saniknota, jo iepriekšējā mačā viesos izsēja triju vārtu pērsvaru mačā pret "Lielvārdi", galarezultātā piekāpjoties papildlaikā – 5:5. Rezultatīvākais Cēsu komandas rindās ar 33 (15+18) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis. "Lekringa" vārtsargs Normunds Krūmiņš atvairījis 82.86 % pretinieku metienu.

Pulksten 20.30 FK "Rīga" – "Ķekava" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
FK "Rīga" (4.v.) 14 spēlēs izcīnījis 10 uzvaras. Pēdējā spēlē rīdzinieki savā laukumā ar 14:9 pievarēja Liepājas "Kuršus". Rīdzinieku un ķekaviešu pirmā riņķa mačā, kas notika Ķekavā, laukuma saimnieki vēl 54.minūtes sākumā zaudēja tikai ar vienu vārtu deficītu (7:8), tomēr "Rīga" ne tikai nosargāja savu pārsvaru, bet pat palielināja to, uzvarot ar 11:7. Rīgas komanda var palepoties ar diviem Virslīgas rezultatīvākajiem spēlētājiem – Alvis Dāle savācis jau 62 (42+20) punktus, bet Tomam Bitmanim ir 46 (20+26) punkti. Rīdzinieku nometnē ir arī līgas šobrīd labākais vārtsargs - Edgars Jemeļjanovs atvairījis 85.00 % pretinieku metienu.
"Ķekava" (1.v.) 14 spēlēs svinējusi 11 uzvaras. Šobrīd ķekaviešiem ir piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā spēlē viņi savā laukumā ar 5:4 pārspēja FBK "Valmiera/ViA". Rezultatīvākais starp Ķekavas komandas florbolistiem ar 34 (21+13) punktiem ir Ēriks Akulovs, bet vārtsargs Ivars Dišereits neitralizējis 83.73 % metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-11-29 16:42, pirms 10 gadiem
Par lielu MADONU!!! Jūs VARAT!!!