Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beils joprojām vēlas pamest "Real", Ibrahīmovičs dod mājienu par atgriešanos Spānijā

Rolands Eliņš

Beils joprojām vēlas pamest "Real", Ibrahīmovičs dod mājienu par atgriešanos Spānijā
Gerets Beils. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides „Real” uzbrucējs Gerets Beils nav apmierināts ar sadarbību ar galveno treneri Zinedinu Zidāna, uzskata, ka viņu attiecības nav „salabojamas”, un vēlas pamest klubu jau tuvākajā transfēru logā janvārī, ziņo ESPN.

Gerets Beils jau vasarā bija tuvu „Real” atstāšanai, galvenajam trenerim Zidānam publiski paziņojot, ka visiem būs labāk, ja Beils būs prom no sastāva. Tas gan nepiepildījās, un Zidāns sezonas pirmajā pusē centies nogludināt nesaskaņas, kā arī izvirzījis Beilu kā vienu no komandas līderiem. Taču Beils šos Zidāna pretim spertos soļus uzskata par pārāk maziem un tāpat vēlas atstāt „Real” pēc iespējas ātrāk.

ESPN vēsta, ka Beils ir zaudējis ticību tam, ka situācija Madridē varētu atrisināties viņam labvēlīgi, un ir pieņēmis lēmumu piespiest klubu viņu pārdot. Beils nav apmierināts ar attiecībām ar treneri Zidānu, kā arī pastāvīgajām traumu problēmām. Beila pārstāvji tēmē jau uz tuvāko transfēru logu janvārī, taču Beila finansiālās prasības un nemaz tik plašais klubu saraksts, kas būtu gatavs maksāt par viņu iegūšanu, šo iespēju padara par salīdzinoši nelielu.

Beils tiek atbalstīts pārējo „Real” futbolistu vidū, bet ESPN vēsta, ka Zidāns un kluba kolektīvs uzskata Beilu par „savā pasaulē dzīvojošu”. Arī Zidāns vairs neuzskata, ka iespējams kopīgs ilgtermiņa risinājums abu sliktajām attiecībām. Publiski gan Zidāns Spānijas medijiem noliedza, ka Beila sakarā ir problēmas, kā arī norādīja, ka Beila vakar veiktais lidojums uz Londonu ir ar kluba atļauju un viņa personīga lieta. Spānijas mediji tikmēr vēsta, ka Beils Londonā ticies ar savu aģentu, lai apspriestu nākotnes iespējas.

Savukārt Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahīmovičs, kurš beidzis sezonu Ziemeļamerikā, Spānijā licis runāt nevis aiziešanas, bet gan ierašanās iespējas sakarā. Viņš savos sociālajos tīklos izplatīja video, kurā uzrunāja Spāniju, norādot, ka atgriežas tajā. Konkrētu klubu gan viņš nepiesauca.

Ibrahīmovičs iepriekš Spānijā pārstāvēja „Barcelona” vienību. Viņam gan vēl ir divu mēnešu līgums ar MLS klubu „Galaxy”, taču viņš iepriekš neizslēdza iespēju, ka varētu palikt ASV. 38 gadus vecais uzbrucējs savu vārtu garšu joprojām nav zaudējis un šosezon MLS viņš guva 30 vārtus 29 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/bl...
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-10-29 17:08, pirms 4 gadiem
Es Beilu vnk nesaprotu.Ko viņš vispār grib?Viņam tāpat,kā citiem iedot atpūsties uz vienu spēli zinot viņa traumu slimību.Sākas atkal kaut kāds haoss no viņa puses.
Tagad atkal aizbrauc uz izlasi,un atkal norauj kārtējo traumu.

     [+] [-]

, 2019-10-29 17:34, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es Beilu vnk nesaprotu.Ko viņš vispār grib?Viņam tāpat,kā citiem iedot atpūsties uz vienu spēli zinot viņa traumu slimību.Sākas atkal kaut kāds haoss no viņa puses.
Tagad atkal aizbrauc uz izlasi,un atkal norauj kārtējo traumu.
kas tur ko nesaprast... treneris pasaka Beilam - Tu mums neei vajadzīgs... meklē citu klubu...
šodien Beils savajadzējās dēļ komandas biedru traumām... sezona beigsies, Beils atkal nebūs vajadzīgs...
Beils uzreiz sāk meklēt variantus, kur spēlēt nākamās X sezonas...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-29 17:43, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: kas tur ko nesaprast... treneris pasaka Beilam - Tu mums neei vajadzīgs... meklē citu klubu...
šodien Beils savajadzējās dēļ komandas biedru traumām... sezona beigsies, Beils atkal nebūs vajadzīgs...
Beils uzreiz sāk meklēt variantus, kur spēlēt nākamās X sezonas...
Viss taču bija kārtībā sākoties sezonai.BIja normālas darba attiecības.Te atkal sāk raudāt,un vēl komandai prasa neatklāt traumas iemeslus.
Baigi daudz to variantu viņam savas algas dēl..

     [+] [-]

, 2019-10-29 20:18, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viss taču bija kārtībā sākoties sezonai.BIja normālas darba attiecības.Te atkal sāk raudāt,un vēl komandai prasa neatklāt traumas iemeslus.
Baigi daudz to variantu viņam savas algas dēl..
Naudu sapelnījis, varētu vispār mest mieru, lai spēlē savu golfu, jo izskatās, ka futbols tāpat viņam nav prātā.