Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BA ''Turība'' un ''OC Limbaži'' nevainojami turpina LBL2 turnīrā

Krišs Upenieks

BA ''Turība'' un ''OC Limbaži'' nevainojami turpina LBL2 turnīrā
Armands Ošiņš
Foto: oclimbazi

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas regulārās sezonas ietvaros šodien aizritēja četras spēles, kurās pie uzvarām tika ''OC Limbaži'', ''Gulbenes buki/BJSS'', BA ''Turība'' un ''Jēkabpils-2'' komandas.

A grupā līderei ''Ķekavai'' līdz turpina turēt ''OC Limbaži'', kas ar 88:82 viesos pieveica Ventspils Augstskolas basketbolistus, tādā veidā izcīnot piekto uzvaru tikpat spēlēs. Interesanti, ka trešo ceturtdaļu Limbaži zaudēja ar 18:30, bet ceturto nogriezni uzvarēja ar 24:15, tādā veidā panākot pagarinājumu, kurā tad arī izdevās nodrošināt panākumu. VeA tas bija trešais zaudējums četros mačos. Armands Ošiņš uzvarētāju rindās izcēlās ar 22 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Mājinieku rindās 17 punkti Oskaram Gorbantam.

B grupā ''Gulbenes buki/BJSS'' viesos ar 64:60 patiesi līdzīgā spēlē pieveica ''Latvijas Universitāti/BS Rīga''. Gulbenes komandai tā bija trešā uzvara piecās spēlēs, bet LU basketbolistiem četrās spēlēs otrais zaudējums. Artūrs Lūsis bija labākais uzvarētājiem ar 20 punktiem, bet 12+9 pievienoja Matīss Caune. Dāvis Klegeris mājiniekiem sakrāja 15 punktus, bet 13+10 Robertam Dempskim.

C grupā ļoti pārliecinoši spēlēt turpina BA ''Turība'', kas izcīnījusi jau sesto uzvaru tikpat aizvadītajās spēlēs. Studenti šoreiz ar 87:77 pieveica ''Mārupes SC'', pēdējā ceturtdaļā pretinieku grozā salādējot 33 punktus (33:21). Mārupes komandai līdz šim bilance 2-2. Dāvids Kārlis Muižnieks izcēlās ar 20 punktiem, bet pa 17 guva Elvis Endzels un Arnis Ate.

Šajā grupā pie otrās uzvaras trīs spēlēs tika ''Jēkabpils-2'', kas ar 79:76 saspringtā spēlē viesos pieveica grupas pastarīti ''BJBS Rīga'', kas pagaidām spēlējusi bez uzvarām. Edijs Stiebriņš uzvarētāju sastāvā sakrāja 21+5+5. 19 punkti Matīsam Koļesinskim, bet 16+10 Matīsam Surkulim. Mājiniekiem pieci basketbolisti guva vairāk par desmit punktiem, bet ar 15 rezultatīvākais bija Aivars Dambis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība