Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" pirms spēles pret "Khimki" atbrīvo vareno centru Šorcaniti

Andrejs Siliņš

"Crvena Zvezda" pirms spēles pret "Khimki" atbrīvo vareno centru Šorcaniti
Sofoklis Šorcanitis (vidū)
Foto: Sipa/Scanpix

Serbijas čempionvienība basketbolā Belgradas "Crvena Zvezda" pirms piektdien gaidāmās ULEB Eirolīgas spēles pret Maskavas apgabala "Khimki" atbrīvojusi vienu no komandas dārgākajiem spēlētājiem, grieķu centru Sofokli Šorcaniti, kurš nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības.

30 gadus vecais Šorcanitis pievienojās "Crvena Zvezda" augustā un klubs uz grieķu centru cerēja kā uz Bobana Marjanoviča lomas aizvietotāju (Marjanovičs vasarā pievienojās Sanantonio "Spurs"). Tomēr Šorcanitim jeb Eiropas "Baby Shaq" sezonas ievadā pagalam neizdevās attaisnot uz sevi liktās cerības.

Eirolīgā Šorcanitis divos mačos vidēji guva 4,5 punktus, divreiz kļūdījās, 3,5 reizes pārkāpa noteikumus un 1,5 reizes tika bloķēts, ka arī divās spēlēs kopā izcīnīja tikai vienu atlēkušo bumbu. Adrijas līgā augumā varenajam centram 4,8 punkti un 2,5 bumbas pie groziem.

206 centimetrus garais un 156 (!) kilogramus smagais Šorcanitis iepriekš divas sezonas pārstāvēja Telavivas "Maccabi", 2014. gada pavasarī palīdzot komandai izcīnīt Eirolīgas čempiontitulu. Vēl karjeras laikā Šorcanitis spēlējis Atēnu "Panathinaikos", Pirejas "Olympiacos", Saloniku "Aris", itāliešu "Cantu" un grieķu "Iraklis".

2003. gada draftā Šorcaniti ar 34. numuru otrās kārtas sākumā izvēlējās Losandželosas "Clippers", bet septiņus gadus vēlāk centrs nespēja izkarot vietu komandā caur vasaras līgu. Šobrīd dažādu maiņu rezultātā tiesības uz spēlētāju NBA nonākušas Oklahomsitijas "Thunder" rīcībā.

"Crvena Zvezda" Eirolīgu sākusi ar vienu uzvaru divās spēlēs, bet rītdien viesos tiksies ar Maskavas apgabala "Khimki". Adrijas līgā komandai piecas uzvaras septiņos mačos un otrā vieta tabulā.

Šorcanitis tiks aizvietots ar bijušo "Valmieras" un "Ventspils" spēlētāju Vladimiru Štimacu, savukārt grieķu centrs uzsācis sarunas ar Atēnu AEK par iespējamo pievienošanos šai vienībai.

Izmantotie resursi:
ABA League

  +6 [+] [-]

, 2015-10-29 11:53, pirms 8 gadiem
Varu deret, shitais kozh tapat ka dazhi melnie kadri ASK laikos. Reali veseligs basketbolists ar tadu masu vnk dr*aztu pretiniekus eiropa, ka mazos un katra spele butu 25+ punkti, izniekots talants, varbut pat teikts parak maigi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-10-29 13:13, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: uz VEFU
uz dieetu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-10-29 13:48, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: uz VEFU
Uz Jēkabpili vai Ventspili - tie taču kā reiz centru neklē. Baronam arī esot problēmas garajā galā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja