Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Šveices čempioni bezcerīgi zaudē čehiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šveices čempioni bezcerīgi zaudē čehiem
"Mlada Boleslav" komanda sasniegusi Čempionu kausa pusfinālu, foto: Michael Peter/IFF

Florbola Čempionu kausa ceturtdaļfināla spēlē “Floorball Mlada Boleslav” izbraukumā pārliecinoši ar 10:4 apspēlēja Šveices čempionus “Zug United”, tādējādi droši sasniedzot turnīra pusfinālu.

Abu komandu pirmajā spēlē čehu “Mlada Boleslav” savās mājās bija pārāki mazrezultatīvā spēlē, uzvarot ar 3:1. Tas ar piesardzīgu optimismu ļāva doties uz Šveices pilsētu Cūgu, lai atbildes spēlē censtos, pirmkārt, nosargāt minimālo pārsvaru pār Šveices čempioniem.

Spēles septītajā minūtē zviedru leģionārs Albins Sjogrēns ar metienu no kreisās malas izvirzīja vadībā laukuma saimniekus, kas teju līdz minimumam sadeldēja deficītu divu spēļu summā. Jans Zoufalijs trešdaļas vidū ar soda metienu rezultātu prata izlīdzināt, bet nākamo trīs minūšu laikā čehu komandai vēl divi vārtu guvumi. Vispirms mājinieku neveiksmīgo izeju no aizvārtes ar precīzu metienu noslēdza Milans Tomašiks, bet pēc tam vēl viena mājinieku kļūda un jau 16. minūtē “Zug United” atkal zaudēja ar 1:3. Zviedrs Robins Nilsberts no vārtu priekšas perioda pēdējā minūtē vēl panāca 2:3, kas atgrieza cerības.

Otrajā periodā Martins Feigls vienreiz un Jirži Besta divreiz sarūgtināja laukuma saimniekus, kas čehu komandai deva jau 6:2 spēlē un 9:3 divu spēļu summā. Tas pēdējo trešdaļu lielā mērā pārvērta par formalitāti, kas gan netraucēja “Mlada Boleslav” tikt vēl pie četriem vārtiem. Tas komandai deva 10:4 uzvaru spēlē un 13:5 divu spēļu summā, kas ļāvis iekļūt starp turnīra četrām labākajām komandām.

Uzvarētājiem Adams Delongs bija rezultatīvākais izceļoties ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Mājiniekiem visos vārtu guvumos piedalījās Albins Sjogrēns, kuram vieni vārti un trīs piespēles.