Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

papildināts "Juventus" aizsargs Kaseress alkohola reibumā izraisa auto avāriju

Rolands Eliņš

"Juventus" aizsargs Kaseress alkohola reibumā izraisa auto avāriju
Martins Kaseress
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas čempionvienības futbolā Turīnas "Juventus" aizsargs Martins Kaseress pirms rītdien paredzētās Čempionu līgas spēles pret "Sevilla" iekļuvis autoavārijā. Itālijas mediji norāda, ka Kaseress nav izturējis alkohola pārbaudi un zaudējis auto vadītāja tiesības, taču nopietnas veselības traumas nav cietis.

Martins Kaseress ar savu "Ferrari" automašīnu avarēja šonakt neilgi pēc pusnakts Turīnā. Viņa vadītā mašīna iebrauca pretējā joslā, ietriecās dažās ietves malā novietotajās mašīnās un autobusa pieturā, sagraujot to.

Pēc negadījuma medijos tika publicētas fotogrāfijas, kurās Kaseress redzams ar asinīm noklātu seju un ar sadauzītu automašīnu fonā. Itālijas medijs "Corriere dello Sport" vēsta, ka Kaseress paliekošas traumas nav cietis, taču viņa izelpā konstatēts alkohola līmenis, kas pārsniedz pieļaujamo normu. Līdz ar to Kaseresam atņemtas auto vadītāja tiesības. Jāpiemin, ka šis ir otrais publiskais gadījums, kad Kaseress iekļūst ceļu satiksmes negadījumā, jo pagājušajā gadā viņš avarēja pie metro stacijas ieejas durvīm, ietriecoties tajās.

Kaseress pārstāv Turīnas vienību jau kopš 2012. gada sākuma un kopā ar to kļuvis četrkārtēju Itālijas čempionu, kā arī pagājušajā sezonā aizkļuva līdz Čempionu līgas finālam. 28 gadus vecais urugvajietis pēdējoreiz "Juventus" sastāvā laukumā devās 12. septembrī pret "Chievo Verona", kad tika spēlēts neizšķirti 1:1.

"Juventus" sezonu uzsākusi neveiksmīgi un A Sērijā pagaidām ir tikai 15. vietā, tiesa, Čempionu līgas pirmajā mačā izbraukumā ar 2:1 pārspēja Mančestras "City".

Nedaudz vēlāk pēcpusdienā uz notikušo reaģēja arī "Juventus" vadība, kura oficiālā paziņojumā nosodīja Kaseresa rīcību kā "ētikas normu klaju pārkāpumu" un "klubam kaitējošas reputācijas veidošanu". Viņš saņems disciplinārsodu un uz laiku izslēgts no pirmās komandas sastāva.

Izmantotie resursi:
Juve’s Caceres in car crash | Football Italia

  +3 [+] [-]

, 2015-09-29 17:37, pirms 9 gadiem
vot duraks

     [+] [-]

, 2015-09-29 18:33, pirms 9 gadiem
Interesanti, cik tad promiles bija? Un kāda pieļaujamā norma Itālijā?

  -1 [+] [-]

, 2015-09-29 18:48, pirms 9 gadiem
Itālijā ka jau vīna valstī, liela daļa ir nelielā skurbulī. Tur vīns ir sulas vietā pusdienās. Čalis būs kaut ko niknāku ieravis.

     [+] [-]

, 2015-09-29 19:34, pirms 9 gadiem
žēl FERRARI auto