Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA diskvalificē komandas līderi Džeimsu

Rolands Eliņš

CSKA diskvalificē komandas līderi Džeimsu
Maiks Džeimss. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Krievijas basketbola klubs Maskavas CSKA paziņojis, ka diskvalificējis komandas rezultatīvāko spēlētāju Maiku Džeimsu. Šādu lēmumu pieņēmis kluba galvenais treneris Dimitris Itudis.

Maiks Džeimss šosezon ULEB Eirolīgā CSKA rindās bijis ar pārliecinoši ilgāko spēles laiku (vidēji mačā 31:10 minūtes), un viņš arī bijis pārliecinoši labākais punktu guvējs. Džeimss vidēji mačā guvis 19.3 punktus, kamēr neviens cits Jāņa Strēlnieka pārstāvētajā komandā Eirolīgā nav savācis vairāk par 14 punktiem vidēji spēlē.

Taču ASV leģionāram domstarpības ar kluba vadību radušās jau iepriekš, un šodien viņš atkal ticis diskvalificēts. Kā paziņojis klubs, Džeimss diskvalificēts pēc galvenā trenera prasības un nepiedalīsies nākamajās spēlēs. Cik daudzās? Tas nav norādīts.

CSKA ir uzņēmusi piecu uzvaru sēriju (visos turnīros) un šonedēļ aizvadīs divas Eirolīgas spēles pret citiem Krievijas klubiem – rītdien pret "Zenit" un piektdien pret "Khimki".

Iepriekšējā CSKA spēlē pret Kazaņu TV kamerās tika fiksēts, kā minūtes pārtraukumā Itudis un Džeimss iesaistās karstasinīgā diskusijā, kas noslēdzās, Džeimsam atmetot ar roku un aizejot prom no trenera. Kluba paziņojumā gan konkrēts diskvalifikācijas iemesls nav norādīts.

  -3 [+] [-]

, 2021-03-29 18:08, pirms 3 gadiem
fašistzemē oponēt augstāk stāvošam (lai arī cik liels pi.dars tas ir) nozīmē uzrauties uz novičok vai arī sapūt cietumā

  -2 [+] [-]

, 2021-03-29 19:08, pirms 3 gadiem
Rasisti

  +1 [+] [-]

, 2021-03-29 19:24, pirms 3 gadiem
Treneris ir kā kuģa kapteinis. Pat ja vislabākais matrozis nepakļaujas kuģa kapteiņa rīkojumiem, viņš ir jāsoda. Buntošanās ir jāizskauž saknē, citādi būs "Himku" variants.