Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Miglinieks: ''Esam norūdīti un šosezon vairs nelūzīsim''

Miglinieks: ''Esam norūdīti un šosezon vairs nelūzīsim''
Igors Miglinieks
Foto: Siim Solman

BK ''Jēkabpils'' pirmo reizi kluba vēsturē ir pārvarējis Baltijas Basketbola līgas (BBL) astotdaļfināla slieksni un otrdien, 1. martā pulksten 18:30 Šauļos, Lietuvā aizvadīs pirmo ceturtdaļfināla cīņu ar ''Šiauliai'' komandu. Komandas galvenais treneris pirms gaidāmajām spēlēm ir pārliecināts par ''Jēkabpils'' spējām.

Lietuvas līgā Šauļu vienība šobrīd atrodas sestajā pozīcijā starp 10 komandām, izcīnītas 11 uzvaras un piedzīvoti 15 zaudējumi. FIBA Eiropas kausā ''Šiauliai'' izstājās jau pirmajā kārtā un cīņu BBL uzsāka no astotdaļfināla, kurā abās spēlēs pārliecinoši uzveica Pērnavas basketbolistus.

Komandas galvenais treneris Igors Miglinieks par gaidāmo maču: ''''Šiauliai'' vienmēr ir bijusi komanda ar ambīcijām – Lietuvas bronzas komanda! Tradīcijas viņiem ir stipras, un komanda šobrīd spēlē labi. Bet mēs nebaidāmies, es redzu, ka mani spēlētāji ir gatavi cīņai.''

''Pirmkārt ir pieredze. Otrkārt, ir komandas iekšējais kopības gars, mēs psiholoģiski esam norūdīti un šosezon vairs nelūzīsim. Kā jau sportā, vēl arī veiksmei jāstāv klāt – gan spēles veiksmei, gan veselības veiksmei. Cīnīsimies!'' noslēgumā piebilst ''Jēkabpils'' treneris.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK “Jēkabpils” pret...


, 2016-02-29 19:13, pirms 8 gadiem
es jau baigi ceru par j-pili, it sevisķi valmieru un arī jurmalu, ka tiks talak un cīnisies par bleķiem.... tas jau lv basketam pa sliktu nenāks
, 2016-02-29 19:19, pirms 8 gadiem
markkomartins rakstīja: es jau baigi ceru par j-pili, it sevisķi valmieru un arī jurmalu, ka tiks talak un cīnisies par bleķiem.... tas jau lv basketam pa sliktu nenāks
Jurmalai bbl ir beidzies,tu laikam domaji Liepaju
, 2016-02-29 19:27, pirms 8 gadiem
motofans125 rakstīja: Jurmalai bbl ir beidzies,tu laikam domaji Liepaju
jaa sorry , sajaucās prātā kautkas......
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
48

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.