Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Hāzners arī nākamsezon pārstāvēs BK ''Liepāja'' komandu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Hāzners arī nākamsezon pārstāvēs BK ''Liepāja'' komandu
Eduards Hāzners. Foto: Ģirts Gertsons

Basketbola kluba ''Liepāja'' Twitter kontā paziņots, ka komanda pagarinājusi sadarbību ar latviešu basketbolistu Eduardu Hāzneru arī uz nākamo sezonu.

21 gadu vecais basketbolists Liepājas komandā pavada pirmo sezonu. Latvijas - Igaunijas basketbola līgā šosezon Hāzners BK ''Liepāja'' sastāvā aizvadījis septiņas spēles, vidēji laukumā pavadot 26,1 minūti un gūstot 12,3 punktus, kas ir piektais labākais rādītājs komandā.

Hāzners izcēlies ar ļoti labu metienu precizitāti, realizējot 52,6% divpunktu metienu, 54,3% trīspunktu metienu un 90,0% soda metienu. Tālmetienu realizācijas procents bijušajam Latvijas jauniešu izlašu dalībniekam Hāzneram ir septītais labākais līgā.

Uzbrūkošais aizsargs savu līdzšinējo karjeru pavadījis Rīgas VEF sistēmā, no kuras sezonas sākumā uz divu mēnešu termiņu tika izīrēts Liepājas komandai. "Šo divu mēnešu laikā Hāzners pierādījis sevi kā aukstasinīgu snaiperi un ar milzīgo atdevi treniņos, spēlēs un arī ārpus laukuma ir nopelnījis vietu komandā arī uz nākamo sezonu,'' izteicies BK ''Liepāja'' galvenais treneris Artūrs Štālbergs.

BK ''Liepāja'' ar izcīnītām četrām uzvarām 18 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu turnīra tabulā, apsteidzot vienīgi ''Jēkabpils/SMScredit.lv'' vienību. Nākamo maču liepājnieki aizvadīs 6. februārī, tiekoties ar VEF.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/bkliepaja

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 22:38, pirms 5 gadiem
Žēl, varēja labāk Misteru vai Stumbri izīrēt + Janicenoks gan jau kārs botas uz nagliņas, vai pāries uz zemāku klubu, būtu vieta, ko aizpildīt. Tiešām žēl Varēja jau Hāzneru virzīt kā skoreru, jau no sezonas sākuma, nevajadzetu leģi meklēt.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 23:10, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Žēl, varēja labāk Misteru vai Stumbri izīrēt + Janicenoks gan jau kārs botas uz nagliņas, vai pāries uz zemāku klubu, būtu vieta, ko aizpildīt. Tiešām žēl Varēja jau Hāzneru virzīt kā skoreru, jau no sezonas sākuma, nevajadzetu leģi meklēt.
tad jau nekāda progresa.

bet atbilstoši manai prognozei pirms pāris gadiem - šis čalis būs LBL vidusmēra špīleris, ne top klubos.

     [+] [-]

, 2019-01-30 09:23, pirms 5 gadiem
Labrīt autor! ,, Uzbrūkošais aizsargs savu līdzšinējo karjeru pavadījis Rīgas VEF sistēmā’’ !!! Hāzners pagājušo sezonu spēlēja Valmieras/ORDO.

     [+] [-]

, 2019-01-30 13:49, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: tad jau nekāda progresa.

bet atbilstoši manai prognozei pirms pāris gadiem - šis čalis būs LBL vidusmēra špīleris, ne top klubos.
Kā tu vari tik droši zināt, ja Hāzneram ir tikai 21 gads?

     [+] [-]

, 2019-01-30 21:06, pirms 5 gadiem
Hāzners ir laba punktu mašīna. Cits jautäjums, vai Liepāja viņam būs īstā vieta.