Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ: "Rīga 95" svin uzvaru un apsteidz "Latgali"

Jānis Celmiņš

LAČ: "Rīga 95" svin uzvaru un apsteidz "Latgali"
Foto: Ruslans Antropovs, jelgavniekiem.lv

Latvijas Atklātajā čempionātā (LAČ) hokejā šovakar tika aizvadīta viena spēle. Mačā LSPA ledus hallē HK „Rīga 95” uzņēma DHK „Latgale” hokejistus un svinēja uzvaru ar 5:2.

HK „Rīga95” un DHK „Latgale” komandas savā starpā šosezon bija tikušās trīs reizes, no kurām pie diviem panākumiem bija ticis Daugavpils klubs. Jāatzīmē gan, ka pēdējā tikšanās reizē, 14. decembrī, jaunie rīdzinieki izbraukumā ar 4:2 izrādījās pārāki un šovakar svinēja vēl vienu uzvaru, šoreiz – 5:2.

Rūdolfs Pētersons uzvarētāju rindās guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet pa vieniem vārtiem katrs guva Ruslans Ignatovičs, Pēteris Priediņš un Artūrs Logunovs. Daugavpiliešiem abus vārtus guva Antons Kuzņecovs.

Pēc šī panākuma „Rīga 95” turnīra tabulā pakāpusies var vienu vietu augstāk (septīto), apsteidzot tieši daugavpiliešus.

Jau ceturtdien tiks aizvadīta 2011. gada pēdējā LAČ spēle, kurā Jelgavas ledus hallē tiksies „JLSS/Zemgale” un HK „Juniors” komandas.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-28 23:05, pirms 13 gadiem
Līmenis, un daživel sprēgā par DEL, Dinamo ir savi + un - .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-12-29 09:49, pirms 13 gadiem
YeTii rakstīja: Līmenis, un daživel sprēgā par DEL, Dinamo ir savi + un - .
tieši "Rīga 95" varēja pacīnīties šajā turnīrā, un redzot tablo, varu saderēt, ka viņiem nebūtu sliktākais rezultāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja