Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 izlase ielozēta vienā grupā ar Krieviju, Slovēniju un Grieķiju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas U18 izlase ielozēta vienā grupā ar Krieviju, Slovēniju un Grieķiju
Granatkina piemiņas turnīrs
Foto: granatkin.com

Šodien izlozē noskaidrojies, ka janvāra sākumā Latvijas U18 futbola izlase Granatkina piemiņas turnīrā spēlēs vienā grupā ar Krieviju, Slovēniju un Grieķiju, informē turnīra organizatori.

Šis prestižais turnīrs notiek jau kopš 1981. gada, un tas nosaukts par godu FIFA pirmajam viceprezidentam Valērijam Granatkinam. Pēdējā uzvarētāja ir Itālija.

Nākamā gada sākumā no 5. līdz 13. janvārim turnīrs risināsies Krievijas lielpilsētā Sanktpēterburgā. Sacentīsies 16 izlases (1995. gadā dzimušie un jaunāki), kas salozētas četrās grupās:
A - Čehija, Ukraina, Azerbaidžāna, Lietuva
B - Krievija, Grieķija, Slovēnija, Latvija
C - Turcija, Somija, Irāna, Kazahstāna
D - Itālija, Beļģija, Baltkrievija, Sanktpēterburga

5. janvārī turnīra atklāšanas spēlē Latvja tiksies ar Krieviju (pusstundu pirms mača ieplānota atklāšanas cermonija), divas dienas vēlāk mūsu jaunajiem futbolistiem būs mačs pret Slovēniju, bet 9. janvārī pretī nāks grieķu futbolisti.

Turnīra turpinājumā grupu uzvarētājas spēlēs par 1.-4. vietām, grupu otrās labākās cīnīsies par 5.-8. vietām, grupu trešās labākās sacentīsies par 9.-12. vietām, bet grupu pastarītes sadalīs 13.-16. vietas.

Izmantotie resursi:
granatkin.com

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 13:33, pirms 12 gadiem
Laba grupa, lai uzspēlētu pret nopietniem pretiniekiem, cerams, ka atvedis arī kādu punktu mājās Lai tik jaunie sevi pierāda.