Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Liepājai" lieliska pirmā ceturdaļa un uzvara par "Keila Coolbet"

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas spēlē, "Liepāja" guva trešo uzvaru, apspēlējot ar rezultātu 99:88 "Keila Coolbet" komandu. Rezultatīvākais spēlētājs bija Kristaps Ķilps, kurš uzbruka ar 69% metienu precizitāti. Spēles izšķirošajos momentos pienesumu deva arī komandas kapteinis Roberts Freimanis ar 16 punktiem. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

, 2023-10-29 10:36, pirms 11 mēnešiem
Ķilps izskatās, ka ir pāraudzis šo līgu un varētu pāriet nākošajā līmenī. Fiziski viņš izskatās jaudīgāks par Lomažu, bet sezona ir tikai sākusies.
Dešons Bērks. Foto: BC Šiauliai
6

Vēl pirms sezonas sākuma "Valmiera Glass/ViA" atsakās no Bērka pakalpojumiem

Latvijas basketbola komanda "Valmiera Glass/ViA" desmit dienas pirms savas sezonas pirmās oficiālās spēles šķīrusies no viena no starpsezonā piesaistītajiem viesspēlētājiem. Vidzemnieku rindās gatavoties sezonai neturpinās pērn Lietuvā uzspēlējušais Dešons Bērkss.
"VEF Rīga" basketbolisti Foto: "VEF Rīga"
8

Deiviss ar pēdējo sekunžu metienu atnes "VEF Rīga" komandai uzvaru pārbaudes mačā

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" sestdien, 7. septembrī ar 95:93 pārbaudes spēlē uzveica "Šauliai" vienību. Savukārt "Rīgas Zeļļi" pārbaudes mačā ar 86:92 atzina Gruzijas vienības "Kutiasi" pārākumu.
Artūrs Ausējs Foto: Dāvis Lejasmeijers/ BK Ventspils
1

Ausējs kaldina “Ventspils” uzvaru pārbaudes mačā pret “Ogri”

Latvijas basketbola klubs “Ventspils” sestdien, 7. septembrī ar rezultātu 76:73 pārbaudes spēlē uzveica “Ogres” basketbolistus.