Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Losandželosa - čempionu pilsēta: "Dodgers" triumfē Pasaules sērijā

Emils Ozerinskis

Losandželosa - čempionu pilsēta: "Dodgers" triumfē Pasaules sērijā
Losandželosas "Dodgers" zvaigzne Mūkijs Betss. Foto: AP/Scanpix

Pasaules beisbola sērijas fināla sestajā mačā Losandželosas "Dodgers" ar rezultātu 3:1 apspēlēja Tampabejas "Rays", kļūstot par šīs beisbola sezonas čempioni un mēneša laikā atnesot Losandželosai otro titulu kādā no ASV galvenajām sporta līgām.

Pasaules sērijas pirmajās četrās finālspēlēs abas komandas apmainījās ar uzvarām, vispirms Losandželosas "Dodgers" izvirzoties vadībā, bet pēc tam Tampabejas "Rays" izlīdzinot sērijas rezultātu. Sērijas piektajā spēlē ar 4:2 uzvarēja Losandželosas komanda, trešo reizi pārņemot vadību finālā.

Sestā spēle iesākās ar Tampabejas gūtu punktu, Rendijam Arozarenam veicot mājas skrējienu un potenciāli nostādot "Rays" pozīcijā, lai atkal izlīdzinātu finālsērijas rēķinu. Floridas komanda saglabāja 1:0 pārsvaru līdz piektās izspēles beigām. Sestajā raundā spēle kardināli izmainījās. Losandzēlosas labā punktu guva ķērājs Ostins Bārns un īsu brīdi vēlāk viņam pievienojās Korijs Sēgers, sestajā izspēļu kārtā panākot 2:1 par labu enģeļu pilsētas komandai. Astotajā izspēlē 3:1 vadību "Dodgers" komandai panāca viena no šī brīža lielākajām beisbola zvaigznēm Mūkijs Betss, kurš veica mājas skrējienu, atnesot "Dodgers" pirmo čempiontitulu kopš 1988. gada.

Interesanti, ka 1988. gadā pie MLB un NBA čempiontituliem tika gan "Dodgers", gan "Lakers" un šogad šī vēsture atkārtojusies, abām komandām triumfējot arī šogad. Līdz ar to pie diviem čempionu gredzeniem tiks basketbola zvaigzne Ervins "Maģiskais" Džonsons, kuram pieder daļas abās Losandželosas komandās.

     [+] [-]

, 2020-10-28 13:50, pirms 3 gadiem
Pasaules beisbola sērijas fināla - Kāds sakars ar pasauli?

     [+] [-]

, 2020-10-28 14:22, pirms 3 gadiem
Vitinka rakstīja: Pasaules beisbola sērijas fināla - Kāds sakars ar pasauli?
Te viss izskaidrots:
https://viruruna.lv/2020/10/21/kape...

     [+] [-]

, 2020-10-28 18:18, pirms 3 gadiem
Eh, Kevins "Analītiķis" Kešs kad nomainīja Snellu bija sajūta ka tā ir riktīga kļūda, jo čalis izcili mētāja visu spēli, un nekas neliecināja par to ka viņš jāmaina.