Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Beržeronam hat-trick, Perons sagādā "Red Wings" astoto zaudējumu pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beržeronam hat-trick, Perons sagādā "Red Wings" astoto zaudējumu pēc kārtas
Džeikobs Truba un Patrīss Beržerons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā aizvadītajā naktī notikušas septiņas spēles, un visās uzvarētāju komanda iemeta vismaz piecus vārtus. Visražīgākā bija Bostonas "Bruins", kas ar 7:4 sakāva Ņujorkas "Rangers".

"Bruins" pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinējos ar 0:1, bet otrais nogrieznis kļuva par pagrieziena punktu – viesi iemeta četras bezatbildes ripas, un "Rangers" vārtsargs Henriks Lundkvists tika nomainīts. Beigās Bostona izcīnīja uzvaru ar 7:4, un pirmās maiņas centra uzbrucējs Patrīss Beržerons izcēlās ar savu piekto hat-trick karjerā.

Ne mazāk iespaidīgu sniegumu nodemonstrēja viņa maiņas partneri. Breds Maršāns izcēlās ar diviem vārtiem un trim piespēlēm, un pie punktiem viņš ticis jau desmit mačos pēc kārtas. Savukārt Davids Pastrņāks izdarīja piecas piespēles, un viņš kļuvis par NHL rezultatīvāko spēlētāju ar 23 punktiem.

Čempione Sentluisas "Blues" izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā pārspēja Detroitas "Red Wings", sagādājot pretiniekiem astoto zaudējumu pēc kārtas. Līdzšinējos mačos sliktāk klājies tikai vienai komandai – līgas pēdējo vietu ieņem Ņūdžersijas "Devils", kas deviņās spēlēs izcīnījusi tikai divas uzvaras.

Par "Blues" varoni kļuva Deivids Perons, kurš saņēma ripu pie zilās līnijas, bet metienu izdarīja no iemetiena kreisā apļa. Izmantojot pretinieku aizsegu, viņš Džonatanu Bernjē pārspēja ar plaukstas metienu tuvajā stūrī. Perons izcēlās arī ar trim rezultatīvām piespēlēm, kamēr 2+2 sakrāja Raiens O'Railijs.

28. oktobris

SpēleRez.
Oilers – Panthers2:6
Red Wings – Blues4:5 P
Blackhawks – Kings5:1
Senators – Sharks5:2
Islanders – Flyers5:3
Rangers – Bruins4:7
Golden Knights – Ducks5:2