Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs nespēlēs arī šovakar pret "Warriors", Musu nosūta uz G līgu

Andrejs Siliņš

Kurucs nespēlēs arī šovakar pret "Warriors", Musu nosūta uz G līgu
Rodions Kurucs, Foto: AFP / Scanpix

Bruklinas "Nets" latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs izlaidīs arī šovakar paredzēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli, komandai savā laukumā uzņemot čempioni Goldensteitas "Warriors".

Kurucs nav spēlējis kopš 21. oktobra mača, kad guva 12 punktus zaudējumā pret Indianas "Pacers" (112:132). Mača laikā Rodions savainoja potīti. Lai gan pēc mača Kurucs pats medijiem sacīja, ka savainojums nav nopietns un viņš būs drīz gatavs atgriezties, uzbrucējs izlaidis jau divas spēles, nepiedaloties uzvarā pār "Cavaliers" (102:86) un zaudējumā "Pelicans" (115:117).

Lai gan iepriekš komandas galvenais treneris Kenijs Atkinsons lika noprast, ka Kurucs varētu atgriezties uz šī vakara spēli pret "Warriors", tas nenotiks, vēstī "New York Post". Līdz ar to Rodions izlaidīs jau trešo spēli pēc kārtas. Nākamā iespēja atgriezties laukumā varētu būt pavisam drīz - naktī uz otrdienu "Nets" viesos tiksies ar otru Ņujorkas komandu "Knicks".

20 gadus vecais Kurucs, kuru "Nets" aizvadītajā vasarā draftēja otrās kārtas pirmajā pusē ar 40. kārtas numuru, līdz šim NBA aizvadījis trīs spēles, vidēji laukumā pavadot 14,3 minūtes un gūstot 8,7 punktus, kā arī izcīnot 4,0 atlēkušās bumbas.

"Nets" sastāvā tuvākajās dienās nebūs arī otra šovasar draftētā jaunā spēlētāja. Bosnietis Džanans Musa spēļu prakses iegūšanai nosūtīts uz Attīstības līgu. Lai arī Musa vakarā tika draftēts ar krietni augstāku numuru nekā Kurucs, bosnietis pagaidām piedalījies tikai divās NBA spēlēs, kopā laukumā pavadot desmit minūtes un gūstot četrus punktus.

Šovakar 23:00 "Nets" spēlēs pret "Warriors", kam ieilgusi vizīte Ņujorkā. Šorīt čempionvienība uzveica "Knicks" - 128:100.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-28 15:59, pirms 5 gadiem
Žēl, gribēju viņu redzēt soēlējam ! Es domāju Nets ātri pakāstu un tad tiktu spēles beigās. Pats sevi salīdzina ar KD !

  +1 [+] [-]

, 2018-10-28 18:21, pirms 5 gadiem
T.Lue - ATLAISTS!