Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

VSB translēs Gulbja un Rīgas "Dinamo" spēles

Agris Suveizda

VSB translēs Gulbja un Rīgas "Dinamo" spēles
Ernests Gulbis
Foto: AP/Scanpix

Sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" šodien plkst. 15:00 piedāvās Ernesta Gulbja spēli pret Fernando Verdasko. Tāpat šovakar "Viasat Sport Baltic" varēsiet vērot Rīgas "Dinamo" maču pret Mitišču "Atlant". Tā sākums 17:30 pēc Latvijas laika.

Ernests Gulbis četros savstarpējos mačos ar Fernando Verdasko ir uzvarējis tikai vienā – šogad Barcelona Open otrajā kārtā 6:3, 6:4. Abi tenisisti savā starpā spēlēja arī Vimbldonā, kur trešās kārtas mačā pārāks trijos setos bija Verdasko. Šodien Gulbja un Verdasko spēle varētu sākties ap plkst. 15:00.

VSB komentētājs Māris Rozentāls: “Ja varēs trāpīt pirmo servi, būs labā garastāvoklī, domāju, ka Ernestam vajadzētu vinnēt. Verdasko ir labs no visām pusēm, viņam īsti nav vājo vietu, bet nav arī izteiktu stipro. Runājot par turnīru kopumā, jāatceras, ka Parīzes Masters paiet Londonas pasaules tūres fināla zīmē. Vadošie tenisisti vairāk domā par Londonas turnīru un Parīzē visus spēkus neatstāj. Pērn pusfinālā no izliktajiem tenisistiem spēlēja vienīgi Ferers, pārējie bija Janovičs, Simons un Lodrā.

Vienlaicīgi Nadals un Džokovičs noteikti sekos viens otram līdzi, abi labākie pasaules spēlētāji cīnās par reitinga pirmo vietu. Pagājušajā gadā Nadals Parīzē nespēlēja un Džokovičs zaudēja jau otrajā kārtā. Savukārt Vavrinkam, Congam, Gaskē un Raoničam tieši pretēji – Parīzes turnīrs ir ārkārtīgi svarīgs. No šiem četriem uz Londonu varētu tikt tikai divi. Conga un Gaskē savā starpā spēlēs jau ceturtdaļfinālā un, ļoti iespējams, ka šī mača uzvarētājs spēlēs Londonā, bet zaudētājs brauks uz mājām. Protams, vēl labāk, ja šo tikšanos izjauktu Gulbis – ja Ernests uzvar Verdasko, otrajā kārtā viņam būtu jāspēlē ar Gaskē. Atgriežoties pie turnīra kopumā, līdz pusfinālam var tikt gandrīz jebkurš otrā un trešā desmitnieka spēlētājs un prognozēt uzvarētāju te būs ļoti grūti.“

Parīzes Masters tenisa turnīru komentēs VSB komentētāji Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis.

Parīzes Masters tenisa turnīrs kanālā „Viasat Sport Baltic”:

• Pirmdien, 28.oktobrī, plkst. 12:00 Parīzes Masters tenisa turnīra 1.kārta.
• Otrdien, 29.oktobrī, plkst. 12:00 Parīzes Masters tenisa turnīra 1,2.kārta.
• Trešdien, 30.oktobrī, plkst. 11:30 Parīzes Masters tenisa turnīra 2.kārta.
• Ceturtdien, 31.oktobrī, plkst. 11:30 Parīzes Masters tenisa turnīra 1/8 fināli.
• Piektdien, 1.novembrī, plkst. 19:30 Parīzes Masters tenisa turnīra 1/4 fināls.
• Piektdien, 1.novembrī, plkst. 23:40 Parīzes Masters tenisa turnīra 1/4 fināls.
• Sestdien, 2.novembrī, plkst. 21:30 Parīzes Masters tenisa turnīra pusfināli.
• Svētdien, 3.novembrī, plkst. 20:00 Parīzes Masters tenisa turnīra fināls.

Šovakar VSB piedāvā Rīgas Dinamo izbraukuma spēli ar Mitišču "Atlant". Maskavas apgabala klubs uzvarējis trijās no pēdējām četrām spēlēm – Čeļabinskas "Traktor" ar 3:2, Ņižņekamskas "Neftekhimik" ar 4:3 pēcspēles metienos un pēdējā mačā arī Maskavas CSKA ar 4:1. Zaudējumu ar 1:3 "Atlant" piedzīvoja mačā ar vienu no Austrumu konferences labākajiem klubiem Ufas "Salavat Yulaev". Pēc veiksmīgās pēdējo spēļu sērijas, "Atlant" Rietumu konferences tabulā pacēlies uz 6.vietu, par 5 punktiem atpaliekot no Rīgas "Dinamo".

Trešdien un piektdien Rīgas Dinamo turpinot izbraukuma turneju, spēlēs ar Miķeļa Rēdliha Jaroslavļas "Lokomotiv" un Čerepovecas "Severstal". Šobrīd abi nākamie rīdzinieku pretinieki 21 spēlē izcīnījuši 28 punktus un Rietumos kopā ar Maskavas "Spartak" dala 10-12.vietu, no play off zonas atpaliekot 2 punktus.

VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “Pēc visai agrās treneru nomaiņas Mitišču "Atlant" šogad rāda stabilu un sabalansētu sniegumu Alekseja Kudašova vadībā un ir ciets rieksts ikvienai komandai. Pēdējo spēļu bilance ir gana ievērojama - 10 spēlēs 7 uzvaras un tikai 3 zaudējumi, kas "Atlant" dod 6.vietu Rietumos, turklāt pēdējā mačā ar 4:1 uzvarēts Maskavas CSKA. Atlant komandā nav izteiktu līderu, bet ir sabalansēts sastāvs ar lielisku vārtsargu Staņislavu Gaļimovu un diviem komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem Kadeikinu un Šmeļovu, kuriem abiem ir tikai 20 gadu.

Rīdziniekiem Mitiščos nav veicies, jo ne reizi nav izdevies izcīnīt uzvaru pamatlaikā, bet ir piedzīvoti 4 zaudējumi un tikai viena uzvara pagarinājumā 2010. gadā. Ir pienācis laiks sasniegt vēsturisku uzvaru pār Sanda Ozoliņa bijušo klubu un veikt jaunu ierakstu Rīgas Dinamo sasniegumu grāmatā ar vēl vienu iekarotu pilsētu. Turam īkšķus!”

KHL spēles komentēs Toms Prāmnieks, Oļegs Sorokins, Jānis Vuguls, Aivars Zahārovs.

KHL spēles kanālā „Viasat Sport Baltic”:

• Pirmdien, 28.oktobrī 17:25 KHL. Maskavas apg. Atlant – Rīgas Dinamo.
• Trešdien, 30.oktobrī 16:55 KHL. Jaroslavļas Lokomotiv – Rīgas Dinamo.
• Piektdien, 1.novembrī 16:55 KHL. Čerepovecas Severstal – Rīgas Dinamo.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-28 16:34, pirms 10 gadiem
Sandi, neķer tak kreņķi. Tagad dzīvojam tādā laikā, kad Krievijas ledus hokeja čempionāts ir svarīgāks par visu. Pat par Latvijas top tenisa spēlētāja maču tādā prestižā turnīrā kā Masters 1000. Spilgts piemērs no nesenas pagātnes - vairākas radio stacijas Krievijas čempionāta spēļu laikā apskaužami bieži ziņo par rezultāta izmaiņām, kamēr, piemēram, nacionālās izlases spēle citā sporta veidā tiek ignorēta.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-28 17:05, pirms 10 gadiem
Tā jau nu gan būtu infantīlisma izpausme pārtraukt tenisa maču, nevis pārcelt hokeju uz TV6, ja vien tam nepastāv kādi juridiski šķēršļi.. Es gan nevaru tādus iedomāties. MTG - līdz šim esmu bijis salīdzinoši augstās domās par jums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-28 18:16, pirms 10 gadiem
sasperjods rakstīja: Tapēc mēs visi normālie sc lietotāji Kurzemes katls, Lielais Galds u.c. nīstam KHL
Tikai neliekuļo, pats vasarā atzini ka nīsti jau pašu hokeju un tālāk jau kāda starpība, krievu, latviešu, zviedru līga.
Katrā ziņā prieks par hokeja faniem, ka viņiem neviens netraucē un nekaitina.