Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas Universitāte 3.mājas spēlē uzņems jelgavniekus

Latvijas Universitāte 3.mājas spēlē uzņems jelgavniekus
Foto: Renārs Buivids, www.bk.lu.lv

Svētdien pulksten 17:30 visi ir laipni aicināti uz Rīgas Olimpisko Sporta centru, kur vīriešu basketbola komanda ''Latvijas Universitāte'' aizvadīs savu 3. Aldaris LBL mājas spēli, uzņemot sīksto BK ''Jelgava''. Tāpat šī būs pēdējā iespēja sākt krāt 5 BK LU mājas spēļu apmeklējumu biļetes/ielūgumus, lai decembra vidū piedalītos kompānijas TelCom un HP piedāvātās balvas izspēlē. Balva ir patiesi vērtīga – biznesa klases portatīvais dators HP 4340s!

Šī mūsu komandai būs jau 6. šajā sezonā. Lai arī spēļu skaits ir vislielākais starp visām līgas komandām, to bilance tomēr ir vērtējama ar + zīmi. Tas ne tikai tādēļ fakta, ka esam izcīnījuši vairāk uzvaru par zaudējumiem, bet gan arī dēļ svarīgajām uzvarām pār tādiem principiālajiem konkurentiem kā Barons Kvartāls un BK Jēkabpils. Diemžēl ceturtdien vien pašā mača izskaņā nācās kapitulēt Liepāja/Triobet komandai, taču klāt jau nākošā svarīgā spēle, kuras sākuma rezultāts būs 0:0.

Runājot par pretinieku, zem šī nosaukuma valsts spēcīgākajā basketbola sabiedrībā ''Jelgava'' startē otro sezonu pēc kārtas. Pērn jelgavnieki čempionātu noslēdza pēc piedzīvotā zaudējuma ceturtdaļfināla sērijā pret ''Liepājas Lauvām''. Komandu ir piemeklējušas vairākas izmaiņas, taču nevar apgalvot, ka sastāvs palicis vājāks, gluži pretēji – ar komandas kapteini un līderi Edgaru Krūmiņu priekšgalā zemgalnieki ir gatavi stāties pretī jebkuram pretiniekam. Lai arī papildinājušies ar diviem viesspēlētājiem, Aldaris LBL sezonas ievadā komanda ir piedzīvojusi 2 zaudējumus (pret VEF Rīga un BK Valmiera), kā arī izcīnījusi vienu uzvaru pār ievērojami pastiprināto Jūrmala/Fēnikss vienību. Viens panākums aizvadītos 4 mačos ir arī BBL čempionātā, līdz ar to var secināt, ka sezonas ievads šai komandai nav bijis tas veiksmīgākais. Var piezīmēt, ka kopējā aizvadīto divu sezonu spēļu vēsturē komandas ir tikušās 8 reizes, no kurām 3 uzvaras Latvijas Universitātes kontā, savukārt jelgavniekiem 5.

Starp pretinieku komandas līderiem var minēt arī Lauri Mizi un Sandi Silavu, kuri, visdrīzāk, arī mūsu komandai sagādās vislielākos sarežģījumus. Protams, arī mums ir ko likt pretī un to lieliski apzinās arī jelgavnieki, taču kopumā visu komandu kaujai noteikti motivēs ceturtdien piedzīvotais zaudējums liepājniekiem, kas, pēc galvenā trenera Artūra Visocka-Rubeņa vārdiem notika pašu vainas dēļ. Piektdien mūsu komandai bija brīvdiena, taču jau vakar pa dienu sekoja kārtējais produktīvais treniņš un komanda ir gatava izcīnīt 3.uzvaru 3 mājās spēlēs!

Kadēļ spēle ir noteikti jāapmeklē klātienē? Divi svarīgi iemesli: pirmkārt, šoreiz BK LU mājas spēle netiks translēta Sportacentrs.com tiešraidē un, otrkārt, ikvienam šī būs pēdējā iespēja sākt krāt ieejas biļetes/ielūgumus, lai jau decembrī piedalītos kompānijas TelCom un HP akcijas noslēguma balvas izspēlē. Viens no cītīgākajiem mājas spēļu apmeklētājiem īsi pirms ziemassvētkiem tiks pie vērtīgas dāvanas – biznesa klases portatīvā datora HP 4340s! Sīkāku informāciju par akciju uzzināsi ŠEIT. Arī šajā mājas spēlē BK LU parūpēsies par jauno atvašu nodarbināšanu visas spēles garumā, tādēļ aicinām vecākus savus bērnus atstāt pie mūsu smaidīgajām darbiniecēm un pašiem bezrūpīgi izbaudīt Latvijas augstākā līmeņa basketbolu.

Atceries, ka pie zāles ieejas būs iespēja iegādāties BK Latvijas Universitāte jauno fanu t-kreklu ''Proud to be LU'' par cenu 5 lati.

Nāc uz BK LU mājas spēli un izbaudi ģimeniskus svētkus!

BK Latvijas Universitāte - BK Jelgava (28.10., 17:30, OSC)

Ieejas cenas:
Latvijas Universitātes studentiem, pensionāriem un skolēniem: 0,50Ls
Ar LU SSC uzlīmi uz apliecības: bez maksas
Pārējiem: 1Ls
Abonementi

Izmantotie resursi: Latvijas Universitāte 3.mājas spēlē uzņems...