Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers ceļgala traumas dēļ nevarēs spēlēt mēnesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers ceļgala traumas dēļ nevarēs spēlēt mēnesi
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas "Senators" galvenais treneris Dīdžejs Smits pavēstījis, ka Latvijas izlases uzbrucējam Rūdolfam Balceram ceļgala savainojuma dēļ bez hokeja būs jāiztiek vienu mēnesi.

Pirms trim dienām "Senators" pārbaudes mačā atspēlējās no 0:2 un ar 6:2 pārliecinoši pieveica Vankūveras "Canucks", taču Balcers pirmajā trešdaļā iedzīvojās savainojumā, kura dēļ laukumā pavadīja tikai mazliet vairāk par trim minūtēm. Vēl divas dienas iepriekš mačā pret "Canucks" latvietis bija atzīmējies ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Vakar "Senators" ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions pavēstīja, ka Balceram savainojums liegs spēlēt ilgāku laiku, tomēr konkrēts termiņš būs zināms tikai pēc padziļinātām pārbaudēm. Šodien Otavas galvenais treneris Dīdžejs Smits pavēstījis, ka Balcers ķermeņa apakšdaļas traumas dēļ nevarēs spēlēt vienu mēnesi. Latvietim savainots ceļgals, jo iepriekš viņš redzēts, pārvietojamies ar īpašu ceļgala aizsargu.

Pagājušajā sezonā latvietis laukumā devās 36 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un deviņām piespēlēm. Fārmklubā viņš aizvadīja 43 mačus un sakrāja 31 punktu. "Senators" jauno sezonu sāks naktī no trešdienas uz ceturtdienu, kad spēkosies pret Toronto "Maple Leafs".

     [+] [-]

, 2019-09-28 21:14, pirms 5 gadiem
Diez gan slikta ziņa, cerams neizsitīs čali no līdzsvara un ieies ātri ritmā un tiks spēlēt pamatsastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-28 21:23, pirms 5 gadiem
😥
eh, te nu galīgi......

  +2 [+] [-]

, 2019-09-28 21:38, pirms 5 gadiem
Nav tik traki, mēnesis ir labāk kā divi, trīs, pusgads, sezonā... Tā kā, atvilks elpu, paņemsies pa svareni. Iekšā džekam ir. Būs labi!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-28 22:38, pirms 5 gadiem
Tas nav labi, jo Balcers nav vēl "dzelzbetona" pamatsastāva vecis un vieta sastāvā arī pēc traumas jāatgūst. Veseļojies Rūdi!

     [+] [-]

, 2019-09-28 22:39, pirms 5 gadiem
Njā, cerēju uz ātrāku laiku, bet jāsak kā ir, labi, ka tikai mēnesis. Žēl, jo šajā sezonā gaidīju viņa sniegumu īpaši, un domāju (turpinu tā domāt), ka ir spējīgs dabūt 25-30+ punktus.

Nav viņš tik stabils Otavas spēlētājs, lai pēc traumas uzreiz tiktu pamatsastāvā. Slikti būs, ja naksies AHL spēlēt pēc traumas kādu laiku

  +1 [+] [-]

, 2019-09-28 22:53, pirms 5 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Nav tik traki, mēnesis ir labāk kā divi, trīs, pusgads, sezonā... Tā kā, atvilks elpu, paņemsies pa svareni. Iekšā džekam ir. Būs labi!
Jā, protams, ar traumētu ceļgalu baigi var ņemties pa svareni, ja ņem vērā, ka hokejā, tāpat kā teju visos sporta veidos, viss sākas no kājām.

Patiesībā, Balcera gadījums ir ļoti "slidens", jo viņš, kā jau pieminēja ir spēlētājs, kuram vieta sastāvā nav nevienā brīdī garantēta. Pēc savainojuma vēl vajag atgūt formu un sākt mest golus. Vai tas notiks?Vai OTT tajā laikā prasīsies kādas sastāva izmaiņas?

Tie, kas saka, ka nav traki, pagūgējiet to kā Ķēniņam beidzās NHL karjera. Nesaku, ka tā būs tagad, bet situācija Balcera gadījumā ir diezgan nopietna un nepatīkama.
Slēpts komentārs: kuklitis

  -1 [+] [-]

, 2019-09-29 02:07, pirms 5 gadiem
Nav labi..

     [+] [-]

, 2019-09-29 16:00, pirms 4 gadiem
Fullback rakstīja: Tie, kas saka, ka nav traki, pagūgējiet to kā Ķēniņam beidzās NHL karjera. Nesaku, ka tā būs tagad, bet situācija Balcera gadījumā ir diezgan nopietna un nepatīkama.
Keninam karjera NHL nav beigusies. Vinam jau shaja sezona vajadzeja atgriesties NHL. Bet divvirziena ligumu neparakstija Un pareizi darija Swice pavisam cits Limenis neka AHL un ari vairak maksa