Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Par karjeras beigām paziņo pieredzējušais vārtsargs Klaudio Bravo

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par karjeras beigām paziņo pieredzējušais vārtsargs Klaudio Bravo
Klaudio Bravo. Foto: Reuters/Scanpix

Otro dienu pēc kārtas kāds no futbola vārtsargiem paziņojis par karjeras beigām. Šoreiz to paveicis Čīles spēlētājs Klaudio Bravo, kurš karjeras laikā kļuvis par Spānijas ''La Liga'' un Premjerlīgas čempionu.

Par futbolista karjeras beigām paziņojis vārtsargs Klaudio Bravo, kurš karjeras laikā spēlēja tādu komandu kā ''Real Sociedad'', ''Barcelona'', ''City'' un ''Real Betis'' rindās. Tieši ''La Liga'' klubā ''Real Betis'' viņš noslēdza karjeru, to pārstāvot no 2020. līdz 2024. gadam.

Kopā ar ''Barcelona'' Bravo kļuva par divkārtējo ''La Liga'' čempionu, divkārtējo Spānijas kausa ieguvēju, kā arī izcīnīja UEFA Čempionu līgas, Spānijas Superkausa, UEFA Superkausa un FIFA klubu Pasaules kausa trofejas. Kopā ar Mančestras ''City'' viņš kļuva par Premjerlīgas čempionu un EFL kausa ieguvēju. Tikmēr ''Real Betis'' rindās viņš 2021./2022. gada sezonā izcīnīja Spānijas kausu.

Čīles izlases rindās Bravo aizvadīja 150 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...