Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Latvijas Fantasy Līga

Video: Piesakies lielākai NBA Fantasy līgai Latvijā!

Līdz jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai atlikuši vēl nepilni četri mēneši. Daudziem NBA sekotājiem sirdslieta ir Fantasy spēlēšana, kas sekošanu basketbola Mekai padara aizraujošāku. Lielākā Fantasy sporta organizācija Latvijā uzsākusi publisko pieteikšanos lielākajai NBA Fantasy līgai Latvijā. Jau no šodienas pieņemam jauno dalībnieku pieteikumus uz 2023./24. gada sezonu! Latvijas Fantasy Līgas dalībnieku pulkā aizvadītajā sezonā starp 96 pamatturnīra dalībniekiem bija tādi Fantasy dūži kā Žanis Peiners un Artūrs Šēnhofs. Jaunajā sezonā mūsu pulku papildinās vēl vairāk Latvijas basketbola aprindās zināmi cilvēki. Lai iepazītos ar nolikumu un pieteiktos līgai, spied uz šīs saites - Pieteikšanās LFL jaunajai NBA Fantasy sezonai

Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
24

Porziņģis vēl netrenējas kopā ar ''Celtics'' un nespēlēs pirmajā konferences finālmačā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' oficiāli apstiprinājusi, ka naktī uz trešdienu pirmajā Austrumu konferences finālspēlē pret Indiānas ''Pacers'' nav sagaidāma Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā. Kluba galvenais treneris Džo Mazula pauda, ka latvietis vēl netrenējoties kopā ar komandu.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
3

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.