Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies Latvijas regbija čempionāta pirmais posms

Rolands Eliņš

Noslēdzies Latvijas regbija čempionāta pirmais posms
"Garkalne/Livonia"
Foto: Z.Zālmanis (RFC "Livonia")

Ar ''Garkalne/Livonia'' uzvaru 71:10 pār ''Burtnieki/Fēnikss'' sestdien, 28. jūnijā ''Depo'' laukumā Siguldā finišēja Latvijas čempionāta Reitinga aplis un kļuva zināma spēļu kārtība izšķirošajiem mačiem par vietām, kas sāksies septembrī.

2013. gada čempione ''Garkalne/Livonia'' jau pirms šīs spēles bija nodrošinājusi pirmo vietu Reitinga aplī, bet ''Burtnieki/Fēnikss'' vēl varēja pacelties uz trešo vietu, ja gūtu uzvaru. Reitinga apli ''Garkalne/Livonia'' pabeidza ar uzvarām visās piecās spēlēs un 24 punktiem, RK ''Ovāls'' ar 19, ''Eži''/LMT'' ar 13, ''Burtnieki/Fēnikss'' ar 11, ''Eži''/LMT-2 ar 5 punktiem, bet ''Ulre''/Ķekavas NSS punktus neguva.

Otrā posma pirmajā nedēļā vēlreiz sacentīsies abi līderi ''Garkalne/Livonia'' un RK ''Ovāls''. Pirmajā un otrajā nedēļā divu spēļu summā pāra uzvarētājus noskaidros ''Eži'''/LMT pret ''Ulre''/Ķekavas NSS un ''Burtnieki/Fēnikss'' pret ''Eži''/LMT-2. Trešajā nedēļā līderu divcīņas uzvarētāji pusfinālā tiksies ar ''Burtnieki/Fēnikss'' un ''Eži''/LMT-2 pāra uzvarētāju, bet līderu divcīņas zaudētāji ar ''Eži'''/LMT un ''Ulre''/Ķekavas NSS pāra uzvarētāju.

Izšķirošajā - ceturtajā nedēļā spēlē par pirmo vietu tiksies pusfinālu uzvarētāji, spēlē par trešo vietu - pusfinālu zaudētāji, bet abas pārējās komandas cīnīsies par piekto vietu.

''Burtnieki/Fēnikss'' - ''Garkalne/Livonia'' 10:71 (5:19)
Punktu guvēji. ''Burtnieki/Fēnikss''. Piezemējumi: Dāvis Bajārs, Nauris Miglavs. ''Garkalne/Livonia''. Piezemējumi: Edmunds Ščavinsks, Norberts Bekmanis (2), Simons Fuko (2), Deivids Cjukša (2), Dāvis Gauja (3). Realizācija: Kristaps Bērziņš (9). Soda sitiens: Kristaps Bērziņš.
Dzeltenā kartīte: Mārtiņš Rundāns (''Garkalne/Livonia'')
Tiesnesis: Kārlis Sarkans

Informāciju sagatavoja:
Valters Nikans,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2014-06-29 01:21, pirms 10 gadiem
Būtu interesanti, ja Miesnieki izliktu spetembrī 1.sastāvu un Livonija teorētiski vājākā pretinieka vietā dabūtu diezgan specīgo