Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas dāmas Sudraba līgā debitē ar vēl vienu zaudējumu labajām paziņām bosnietēm

Agris Suveizda

Latvijas dāmas Sudraba līgā debitē ar vēl vienu zaudējumu labajām paziņām bosnietēm
Paula Nikola Ņečiporuka. Foto: CEV.eu

Latvijas sieviešu volejbola izlase galvenā trenera Pāvela Seļivanova vadībā aizvadījusi pirmo spēli Eiropas Sudraba līgā, trīs setos atzīstot mājinieču bosniešu pārākumu.

Visos trijos setos Bosnija un Hercegovina ātri ieguva iniciatīvu, otrajā setā latvietis vadībā neizlaižot pat uz neilgu brīdi. Pirmajos divos setos latvietis atpalika arī par desmit punktiem, rezultātu nedaudz pieklājīgāku padarot galotnē (19:25, 20:25), bet trešajā setā latvietes piekāpās ar 18:25.

Latvijas rindās rezultatīvākā ar 10 punktiem bija Anija Jurdža, bet bosnietēm izcelās Dajana Boškoviča ar 17 punktiem un Imana Isanoviča ar 12 punktiem. Abas komandas maijā jau divreiz tikās Eiropas čempionāta atlasē, un arī tajās spēlēs 8. maijā Daugavpilī un 16. maijā Bosnijā un Hercegovinā trīs setos uzvarēja bosnietes, kvalificējoties savam pirmajam Eiropas čempionātam.

Latvija uz Zenicu devusies ar 13 spēlētājām, bet mājās palika Marta Kamēlija Levinska, Terēze Hrapāne, Irbe Andika Lazda un Līga Plāte. Jau rīt plkst. 18:00 pēc Latvijas laika gaida spēle pret Portugāli, bet svētdien, arī 18:00, būs jāspēlē pret Igauniju. No 1. līdz 3. jūnijam komandas aizvadīs otro apli.

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/match-centres/ce...

     [+] [-]

, 2021-05-29 07:29, pirms 3 gadiem
:A