Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Clippers'' galvenais treneris Lū: ''Lai uzvarētu, mums jāspēlē fiziskāk''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Clippers'' galvenais treneris Lū: ''Lai uzvarētu, mums jāspēlē fiziskāk''
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pirms Rietumu konferences trešās pirmās kārtas spēles starp Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' un Losandželosas ''Clippers'' pretinieku galvenais treneris Tairons Lū pauda, ka Losandželosai jāuzlabo spēle aizsardzībā un jāspēlē krietni fiziskāk, lai varētu domāt par uzvaras izcīnīšanu.

Losandželosas ''Clippers'' Rietumu konferences pirmās kārtas sērijā savā laukumā piedzīvojusi divus zaudējumus pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas ''Mavericks'' un šobrīd sērijā atrodas iedzinējos ar 0-2. Sērijas trešā spēle naktī uz sestdienu paredzēta Dalasā. Pēc otrā zaudējuma gan Pols Džordžs, gan galvenais treneris Tairons Lū pauda, ka panikas komandā neesot.

''Domāju, kad esi iedzinējos ar 0-2 un spēle ir pretinieka laukumā, tev jāparāda raksturs. Šī spēle parādīs, kas mēs esam. Vēlos redzēt, ka spēlējam cits par citu, un parādam lielu raksturu,'' īsi pirms mača pauž galvenais treneris Tairons Lū.

Joprojām Lū pauž, ka par šo situāciju nav jāsatraucas vai jāceļ panika, taču uz citiem mačiem vairs neko atlikt nevar: ''Pareizi sakot, neko nedrīkstam pārcelt uz citu spēli. Spiedienam vai panikai neticu. Mums jāsaprot, ko vēlamies kopīgi sasniegt un visiem jābūt uz vienas lapas. Mēs esam gatavi spēlēt un parādīt labāko sniegumu. Esam izlabojuši atsevišķas lietas, kurās prasījās uzlabojumi.''

''Mums jāspēlē fiziskāk. Pagaidām tieši viņi spēlējuši fiziskāk. Pat nezinu, kāpēc tā, jo par to runājām pirms sērijas. Nevaram būt aiz bumbas, cīnoties par atlēkušajām bumbām. Mums ir jācīnās, jāspēlē labāk aizsardzībā jau no pirmajām minūtēm. Labi to apzināmies, tagad ir tikai jāiet laukumā un jāizpilda spēles plāns,'' par to, kas jāmaina ''Clippers'', pauda galvenais treneris.

Kristaps Porziņģis pirmo uzvaru kaldināja ar 14 punktiem, bet otro ar 20 punktiem. Uzvaras gadījumā ''Mavericks'' nokļūs vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Rietumu konferences pusfinālā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-05-28 14:36, pirms 3 gadiem
Zemteksts apmēram velk uz - chillā uzvarēt nevaram, jāsāk padunkāt Mavs spēlētājus. Ceru, ka tas atkal nenovedīs pie spēlētāju traumām, it īpaši KP.

     [+] [-]

, 2021-05-28 15:25, pirms 3 gadiem
nu tas spicākais zīmulis kastītē Lū točna nav

     [+] [-]

, 2021-05-28 16:26, pirms 3 gadiem
Interesanti ko tas tieši nozīmē. Pagājušajā gadā Moriss sāka dauzīt Dončiču visādos nesportiskos un pretīgos veidos. Šogad nez vai tas ies cauri - it īpasi, jo nakamās spēles Dalasā, kur būs daudz fani klātienē.

     [+] [-]

, 2021-05-28 18:13, pirms 3 gadiem
Fiziskak Clipperiem nozime = kapt uz potitem.