Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Jazz'' galvenā trenera asistents Dūlings apcietināts par krāpšanu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Jazz'' galvenā trenera asistents Dūlings apcietināts par krāpšanu
''Jazz'' zvaigzne Donovans Mičels pret Dāvi Bertānu. Foto:USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas ''Jazz'' galvenā trenera Kvina Snaidera asistents Kejons Dūlings trešdien arestēts par naudas izkrāpšanu no līgas spēlētāju veselības un labklājības plāna kontiem.

Tiek ziņots, ka Dūlings ir viens no 18 bijušajiem NBA spēlētājiem, kuri iesaistīti krāpšanas shēmā. Krāpnieku grupa laika posmā no 2017. līdz 2020. gadam izkrāpa aptuveni piecus miljonus ASV dolāru. ''Jazz'' galvenā trenera asistents no krāpniecības shēmas guvis apmēram 350 tūkstošus dolāru.

Treneri trešdien Jūtā apcietināja. Kluba vadība paziņojusi, ka viņam piešķirts apmaksāts administratīvais atvaļinājums.

Jūtas ''Jazz'', par kuras galvenā trenera Kvina Snaidera asistentu kopš 2020. gada strādāja Dūlings, cīnās NBA Rietumu konferences izslēgšanas spēlēs pret Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks''. Sērijas sestā spēle tiks aizvadīta naktī uz piektdienu.

Pats Dūlings no 2000. līdz 2013. gadam spēlēja vairākos NBA klubos - Losandželosas ''Clippers'', Maiami ''Heat'', Memfisas ''Grizzlies'', Ņūdžersijas ''Nets'', Orlando ''Magic'', Milvoki ''Bucks'' un Bostonas ''Celtics''. Caurmērā 728 karjeras mačos Dūlings atzīmējās ar septiņiem punktiem.

Pēc profesionāļa karjeras beigām Dūlings vairākus gadus darbojās NBA spēlētāju asociācijā gan kā mentors, gan kā mentālās veselības vēstnesis.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-28 19:42, pirms 2 gadiem
Ļoti ceru ka iedos reālu cietumsodu, visiem krāpniekiem jāsēž aiz restēm!