Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jūrmala mēģinās līdzsvarot rezultātu sērijā

Jānis Pārums

Jūrmala mēģinās līdzsvarot rezultātu sērijā
Foto: Laura Grišāne

Šovakar plkst. 18:00 Spuņciemā un Ogrē tiks aizvadītas otrās ceturtdaļfināla spēles vīriešu Virslīgas izslēgšanas spēļu turnīrā. Iespējams, ka jau šovakar kļūs zināmi visi Latvijas čempionāta pusfinālisti.

Spuņciemā regulārā čempionāta trešā spēcīgākā komanda "Jūrmalas Sports" uzņems pērnās sezonas bronzas medaļniekus "Latgols", kas regulāro turnīru noslēdza tikai sestajā pozīcijā. Sezonas laikā jūrmalnieki divreiz izcīnīja pārliecinošas uzvaras (31:18 un 34:21) un vienreiz cīnījās neizšķirti (23:23), taču jau pirmajā play off spēlē Ludzā izbaudīja to, ka "Latgols" izslēgšanas spēlēs ir pavisam cita komanda. Lielāko daļu spēles jūrmalnieki pavadīja iedzinējos un kapitulēja ar 22:26.

Paredzams, ka savā laukumā "Jūrmalas Sports" tomēr būs favorītu statusā, jo tieši savā laukumā regulārajā čempionātā tika izcīnītas pārliecinošās uzvaras. Tomēr, lai iekļūtu četru labāko komandu pulkā, būs jāuzvar ne tikai šovakar, bet arī rīt (abas spēles Spuņciemā), kad, ja būs nepieciešams, komandas tiksies trešo reizi. Ludzāniešiem pusfināls ir tikai uzvaras attālumā, tāpēc varam sagaidīt bezkompromisa cīņu laukumā.

Šīvakara spēli tiešraidē demonstrēs portāls Sportacentrs.com, komentēs handbola sabiedrības pārstāvis un viens no Latvijas čempionāta dalībniekiem Raitis Puriņš.

Otrā pusfinālā tiksies "Ogre/Miandum" (4.) un "Vaiņode" (5.). Regulārajā čempionātā vaiņodiešiem izdevās vienreiz ogrēniešus savā laukumā apspēlēt, taču pirmais mēģinājums cīņā par pusfinālu bija neveiksmīgs – "Ogre/Miandum" demonstrēja pārliecinošāku sniegumu un no Vaiņodes mājās atgriezās ar uzvaru (31:27), sērijā panākot 1-0. Ja jūrmalnieku un ludzāniešu sērijā intriga ir lielāka, tad Ogres un Vaiņodes duelī izteiktāks favorīts ir ogrēnieši, kas turklāt otro spēli aizvadīs savu līdzjutēju priekšā. Ja nepieciešams, trešā spēle notiks rīt.

Jāatgādina, ka "Ogre/Miandum" un "Vaiņodes" pāra uzvarētājs pusfinālā līdz divām uzvarām sacentīsies ar Latvijas čempioniem un regulārā čempionāta uzvarētājiem Dobeles "Tenax" (pusfinālam kvalificējās automātiski), savukārt "Jūrmalas Sporta" un "Latgols" pāra uzvarētāju pusfinālā jau gaida "Celtnieks/LSPA" (2.), kas viegli pārvarēja ceturtdaļfināla barjeru, divās spēlēs pārliecinoši pieveicot ASK/LU (7.).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-03-28 10:45, pirms 9 gadiem
Latgolu gaida pusfināla!!!

     [+] [-]

, 2015-03-28 13:39, pirms 9 gadiem
Latgolu gaida finaalaa!

     [+] [-]

, 2015-03-30 09:22, pirms 9 gadiem
Sagaidīja?