Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Cīsiņš "Dynamo" klubam izmaksā 100 tūkstošus rubļu

Cīsiņš "Dynamo" klubam izmaksā 100 tūkstošus rubļu
Kāda līdzjutēja pastrādātais nedarbs klubam izmaksājis 100 tūkstošus rubļu.
Foto: www.sovsport.ru

Par incidentu vakardienas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences fināla spēlē starp Maskavas "Dynamo" un Sanktpēterburgas SKA Maskavas klubam uzlikts sods 100 tūkstošu Krievijas rubļu apmērā (aptuveni 1770 lati). Sods uzlikts par mača izskaņā laukumā izmestu cīsiņu.

Sāncensība starp Sanktpēterburgas SKA un Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dynamo" uzņēmusi pamatīgus apgriezienus, sagādājot skatītājiem dažādas emocijas. Jau pirms vakardienas spēles sanākušos uzkurināja "Dynamo" aktīvākie līdzjutēji, dalot lapiņas ar 2.pasaules kara dziesmu vārdiem, bet uz tablo tika rādītas kara kinohronikas ar cīņā ejošiem karavīriem.

Lai gan laukumā mača liktenis bija izšķirts jau zināmu laiku pirms finālsirēnas (SKA uzvarēja ar 6:2), tomēr līdzjutēji uzskatīja citādāk, kādam laukumā metot... cīsiņu. Šodien spēles komisārs un KHL direktors sporta pasākumu organizēšanas jautājumos Dmitrijs Kurbatovs paziņoja par "Dynamo" uzlikto sodu 100 tūkstošu rubļu apmērā.

"Mēs aizsūtījām klubam oficiālu vēstuli, bet līgas vadība sazinājās ar "Dynamo" vadību, kas apsolīja, ka Lielais Tēvijas karš vairs neatkārtosies. Detaļas mēs nepārrunājām, tomēr klubs atzina, ka ir pārspīlējis," atklāja Kurbatovs, kurš teicās arī redzējis bēdīgi slaveno cīsiņu, par kuru tad arī esot uzlikts sods.

Izmantotais avots:
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...